Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital Kültür2021 için güncellenen LG Ultra monitör serisi ile tanışın

    2021 için güncellenen LG Ultra monitör serisi ile tanışın

    Premium görüntü teknolojisi ve verimlilik arttırıcı bir dizi özellik sayesinde bu yeni ürün serisi, en talepkâr profesyonellerin bile ihtiyaçlarını karşılayacak.

    LG, tanıttığı yeni Ultra monitör serisiyle, premium monitör segmentindeki sağlam konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Oyun tutkunları, dijital sanatçılar ve teknoloji profesyonelleri düşünülerek tasarlanan, benzersiz bir verimlilik ve eğlence deneyimi sunan en yeni UltraGear, UltraWide ve UltraFine serisi monitörler, hem ev hem ofis kullanımı için ideal.

    Nano IPS özellikli ve 1 milisaniye GTG oranına sahip Yeni UltraGear oyun monitörleri (27GP950, 32GP850 ve 34GP950G modelleri) benzersiz oyun deneyimleri sunuyor. LG’nin fark yaratan hızı ve görüntü kalitesi, yüksek ekran çözünürlüğü ve geniş renk gamı (DCI-P3 yüzde 98) sayesinde, 2021’de görücüye çıkan bu modellerin üçü de, türü ne olursa olsun tüm oyunları daha sürükleyici hale getiriyor.

    27 inç UltraGear 4K UHD monitör (27GP950 model), 160 Hz’e yükseltilebilen 144 Hz’lik yenileme hızı sayesinde akıcı bir oyun deneyimini mümkün kılıyor. Akıcı görüntüler için HDMI 2.1 değişken yenileme hızını (VRR) destekleyen bu model, kullanıcıların heyecan verici 4K oyunların keyfini hem PC’lerde hem de en yeni nesil konsollarda 120hz’e varan bir hızda çıkarmasını sağlıyor.

    LG 32GP850, geçen yılın çok sevilen 27GL850 modelinin izinden giden başarılı bir ürün olarak öne çıkıyor. 31,5 inç QHD Nano IPS monitör, 180 Hz’e kadar yükseltilebilen 165 Hz ultra yüksek yenileme hızı sunan sıvı kristal paneliyle, oyun deneyimine yeni bir boyut getiriyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN