Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Genel2020 yılında en çok satılan telefon belli oldu

    2020 yılında en çok satılan telefon belli oldu

    Akıllı telefon satışları tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsten dolayı yavaşlamış olsa bile insanlar normal hayatlarına devam ediyor. Akıllı telefon üreticileri, yeni modellerini gecikmeli olsa bile karşımıza çıkardılar ve satışa sundular. 2020 yılının aylarını kapatırken en çok satılan akıllı telefon modelleri de belli oldu.

    En çok satılan akıllı telefon modelleri hangileri?

    2020 yılının ilk çeyreği akıllı telefon satışları hakkında haberler geldi. Satılan akıllı telefon modellerinin rakamlarına bakılınca kullanıcıların belirli telefonları tercih ettiğini görebilmek mümkün. Apple’ın en yeni iPhone serisi arasında en uygun fiyatlı modeli olan iPhone 11, 2020 yılının ilk aylarında dünyanın en çok satılan telefonu olmayı başardı. Uygun fiyatlı telefonlar arasında oldukça iddialı bir konumda yer alan Samsung Galaxy A51 de bu listede kendisine 2. sırada yer buldu. 3. sıraya baktığımızda da ülkemizde de oldukça fazla ilgi gören Xiaomi Redmi Note 8 modelini görüyoruz. Bu model, en düşük bütçe ile alınabilecek telefonlar arasında ilk sıralarda yer alıyordu.

    Listenin ilk 3 sırasında uygun fiyatı ile dikkat çeken telefonların olması şaşırtıcı değil. Tüm dünyadaki kullanıcılar uygun fiyatlı telefonlara yönelmiş durumdalar. Listenin devamına baktığımızda ise amiral gemisi yüksek fiyatlı telefonları görmek mümkün. Bu durum kullanıcıların ilk olarak bütçelerini uygun fiyatlı telefonlara ayırdığının ancak belirli bir kitlenin de akıllı telefonlara yüksek ücretler ödemekten çekinmediğinin göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN