Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Haberlerİnovasyon2020 Volkswagen Golf'te kullanılacak hibrit sistem tanıtıldı

    2020 Volkswagen Golf’te kullanılacak hibrit sistem tanıtıldı

    2020 Volkswagen Golf modellerinde ilk defa kullanılması planlan hibrit sistem, şirket tarafından yapılan  tanıtımlar ile gündeme gelmeye başladı. İşte detaylar…

    Elektrikli otomobillere yönelik ilginin her geçen gün arttığı günümüzde merak edilen modellerden biri de sonraki nesil Volkswagen Golf. 2020 Volkswagen Golf modelinin kokpiti ile ilgili daha önce markanın direkt olarak kendisinden bir takım çizimler paylaşılmış ve bunun ardından yeni model konusunda heyecan tavan yapmıştı. Şirket çok fazla geçmeden ise ilk defa modelinde kullanacağı hibrit sistem ile ilgili bir tanıtım yaptı.

    Bu gelişmelerin tanıtım etkinliği heyecanını daha üst seviyelere çıkarmak için olduğu tahmin ediliyor. Volkswagen de yeni aracını gündemde tutmak için elinden geleni yapıyor.

    Yeni jenerasyon ile 2020 Volkswagen Golf’e dahil olacak hibrit sistem, sahip olduğu ufak parçalar kapsamında tanıtıldı ve modelin 48V mimarisi üzerine kurulduğu görüldü. 48V mimarisi ile piyasaya sürülecek modelin kullanıcı deneyimine nasıl bir katkı sunacağı ise verilerin gelmesi ile tam olarak anlaşılacak.

    2020 Volkswagen Golf için geri sayım şimdiden başladı

    Hibrit sistem ile ilgili mühendislerin çok fazla detaya girmediğini söylemek yanlış olmaz. Mercedes, Audi ve BMW gibi markaların uzun zamandır araçlarında konuşlandırdığı mild-hybrid teknolojisi, yeni Golf’e her 100 kilometrede 0,4 litre yakıt tasarrufu sağlayacak. Ayrıca yeni sistemin turbo gecikmesine ve karbon salınımında olumlu etkileri olacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN