Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelSamsung Galaxy A (2020) serisinin tanıtım tarihi ortaya çıktı

    Samsung Galaxy A (2020) serisinin tanıtım tarihi ortaya çıktı

    2020 Samsung Galaxy A serisi, şimdiden kendisinden söz ettirmeyi başarıyor. Daha piyasaya çıkmadan yeterli popülerliğe ulaşan yeni seri, Galaxy A11 ile başlayıp Galaxy A91 modeline kadar sırası ile gidecek. S modellerinin yanı sıra A modellerine de önem veren Samsung’un Vietnam şubesi, beklenen haberi verdi.

    2020 Samsung Galaxy A serisi

    2020 Samsung Galaxy A serisi tanıtım tarihi ortaya çıktı

    Samsung’un yetkililerinden henüz bir doğrulama gelmese de Galaxy A (2020) serisi adına çok önemli bir video ortaya çıktı. Vietnam şubesi tarafından paylaşılan video, yeni serinin kamera performansına dikkat çekiyor. Serinin ilk modeli olan Samsung Galaxy A11’in önümüzdeki yılın şubat ayında tanıtılması bekleniyor.

    İlgili videoda hangi modelin veya modellerin tanıtılacağı belirtilmiyor. Birçok kullanıcı, bu modelin Galaxy A11 olduğunu düşünüyor. Hatırlanacağı üzere bu senenin A serisi, Galaxy A30 ve Galaxy A50 ile birlikte şubat ayında gündeme gelmişti. Ayrıca diğer A modellerinin de aynı ayda tanıtılacağı konuşuluyor.

    2020 Samsung Galaxy A serisi tanıtım tarihi

    Gündemde kendisine yer bulan serinin en vurucu özelliği, kamera kalitesi olarak göze çarpıyor. Alınan bilgilere göre tüm modellerin arkasında 3 adet kameradan daha az kamera bulunmayacak. Bu da demek oluyor ki en az kameraya sahip olan modelin kamera adeti 3 olacak.

    13 Megapiksel ana kameradan 108 Megapiksel ana kameraya kadar çok geniş bir çözünürlük yelpazesine sahip olan seri, kullanıcılara 8 Megapiksel geniş açı kameradan 16 Megapiksel geniş açı kameraya kadar verimli bir esneklik sunuyor.

    Samsung Galaxy A serisi tanıtım tarihi

    2x yakınlaştırma özelliği ile modeline göre 10 Megapiksel veya 12 Megapiksel telefoto kamera hizmeti sunacak olan bu serinin bazı modellerinde 1 adet 5 Megapiksel derinlik sensörü ve 1 adet ToF sensörü de yer alacak. Ayrıca Galaxy A51’in 1 adet 5 Megapiksel makro kameraya da sahip olacağı açıklanmıştı.

    Diğer söylentiler, bazı Galaxy A (2020) modellerinin Galaxy Note 10 benzeri bir delikli ekrana sahip olacağından bahsediyor. Şu an için doğrulanmayan bu durum, önümüzdek günlerde netleşecek. Son olarak 12 Aralık 2019′da tanıtılacağı ifade edilen Galaxy A serisinde Galaxy A51’in de bulunması bekleniyor.

    Dilerseniz aşağıda paylaşılan videoyu izleyebilirsiniz. 2020 Samsung Galaxy A serisi tanıtım tarihi hakkında neler düşünüyorsunuz?

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN