Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital Kültür2019 Roomba yepyeni bir tasarıma kavuşuyor

    2019 Roomba yepyeni bir tasarıma kavuşuyor

    Yeni Roomba, bir robot için ikonik bir tasarım olan “D” şeklinde. Bu, doğrudan iRobot’un asıl rakibi Neato Robotics’ten kopyalandı ve Neato’nun yıllardır söylediği gibi, D şekli robotun evinizin köşelerine daha iyi girmesini sağlıyor.

    iRobot yakın zamanda yıllık temizlik robotu güncellemelerini duyurdu ve her zaman olduğu gibi, yeni bir Roomba robo-vac, Roomba S9 + var. Bu yıl, şirket aynı zamanda yeni, tam boyutlu bir robot paspas olan Braava Jet M6’yı piyasaya sürüyor.

    Öncelikle, vakumdan başlayalım. S9 +’daki büyük yükseltme tamamen yeni bir şekilde geliyor. Roomba, bir robot için ikonik bir tasarım olan “D” şeklinde. Bu, doğrudan iRobot’un asıl rakibi Neato Robotics’ten kopyalandı ve Neato’nun yıllardır söylediği gibi, D şekli robotun evinizin köşelerine daha iyi girmesini sağlıyor.

    Sofistike tasarım

    Roomba S9 +’ın alt kısmı Neato’ya çok benziyor, robotun kenarına itilmiş bir temizleme fırçası ve köşeye monte edilmiş döner bir süpürgeye sahip. Yuvarlak tasarımlarında iRobot, temizleme fırçasını robotun tekerleklerinin arasına koymak zorunda kalacak ve D şeklindeki tasarım daha geniş bir fırça ve daha geniş bir temizleme alanı sağlayacak.

    Roomba gibi, yeni Braava’da da Wi-Fi var, bu yüzden uygulama üzerinden sipariş vermenin yanı sıra, Google veya Alexa asistanlarına da seslenebilir ve robotlarınıza çalışmalarını söyleyebilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN