Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanım2019 iPhone'ları yeni bir anten teknolojisi ile geliyor

    2019 iPhone’ları yeni bir anten teknolojisi ile geliyor

    Tanınmış Apple analisti Ming-Chi Kuo, yeni yılda çıkacak olan iPhone modellerinin yeni bir anten teknolojisi kullanacağını iddia etti. İşte detaylar…

    Apple cephesinden gelen haberlere göre 2019 model iPhone modelleri farklı bir anten teknoloji ile pazara giriş yapacak. Ek olarak söz konusu yeni antenler iç navigasyonda daha yüksek performans sergileyecek.

    Bir Apple analisti olan Ming-Chi Kuo, yeni yılda çıkacak olan iPhone modellerinin yeni bir anten teknolojisi kullanacağını belirtti. Ayrıca Ming-Chi Kuo sadece bununla kalmadı, yeni antenin MPI (modified-PI) mimari tabanlı olacağını da ileri sürerek iddiasını güçlendirdi. Şu an için piyasada olan iPhone modellerinde LCP (Sıvı Kristal Polimer) anten teknolojisi yer alıyor ve bu teknolojinin 2019 yılında MPI (modified-PI) olması bekleniyor. Ayrıca yeni anten teknolojisi ile maliyetlerin belirli bir oranda düşeceği ve buna Apple’ın da sıcak baktığı iddia ediliyor.

    Apple’dan Yeni Anten Teknolojisi…

    Diğer yandan maliyetlerini düşmesini sağlayacak olan anten teknolojisinde performans açısından herhangi bir düşüklük beklenmiyor. Kullanıcıların bundan etkilenmeyeceği ve iPhoneları sorunsuz bir şekilde kullanabileceği belirtiliyor.

    Yani dana net açıklamak gerekirse anten teknolojisi değişse bile kullanıcıların bundan etkilenmeyeceği söyleniyor.
    Tabi bunu net olarak yeni iPhone modellerinin çıkmasından sonra görmek mümkün olacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN