Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Genel2019 iPhone modellerinin ekranı hakkında ilk bilgiler!

    2019 iPhone modellerinin ekranı hakkında ilk bilgiler!

    Apple’ın geçtiğimiz ay tanıtımını gerçekleştirdiği iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR henüz ülkemizde satışa sunulmadı. Ancak, şimdiden 2019 iPhone modelleri hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

    Apple ürünleri konusunda paylaştığı bilgilerin doğru çıkması ile tanınan Ming-Chi Kuo, beklentilerin aksine önümüzdeki yıl iPhone’ların ekran boyutunda bir değişiklik olmayacağını iddia ediyor. Apple’ın kullanıcı deneyimini korumak için çok büyük ekranlara karşı isteksiz olması bunun en büyük gerekçesi olarak gösteriliyor.

    2019 iPhone modellerinde ekran boyutu değişmeyecek!

    Akıllı telefon üreticileri son yıllarda ekran boyutlarını sürekli artırırken, Apple ilk defa bu yıl iPhone XS Max ile 6 inçten daha büyük ekrana sahip telefon üretti. Tabi, ekran boyutunun değişmeyecek olması, ekranda değişiklik olmayacağı anlamına gelmiyor.

    Kullanıcıların iPhone’larda yer alan çentiğin büyük olmasını eleştirdiklerini belirten Kuo, gelecek yıl çentik boyutunun küçülebileceğini belirtiyor. Bu sayede azda olsa, ekran alanı genişletilmiş olacak.

    Bunun yanı sıra Apple A13 işlemcinin güç vereceği 2019 iPhone modellerinde, Face ID konusunda çok büyük bir gelişime imza atılacağı düşünülüyor. Zira, bu yıl tanıtılan iPhone’lar ara model olduğu için ( S ) şirketin büyük değişiklikleri gelecek yıla sakladığı herkes tarafından biliniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN