Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Genel2019 iPhone modelleri için heyecanlandıran gelişme!

    2019 iPhone modelleri için heyecanlandıran gelişme!

    Apple’ın kısa bir süre önce kullanıcılar ile buluşturduğu yeni iPhone modelleri, büyük ekrana sahip iPhone XS Max’ı göz ardı ettiğimizde büyük değişikler sunmadı. Bu nedenle beklenilen ilgi görülemezken, 2019 iPhone modellerinin de benzer modeller olması bekleniyor.

    2019 iPhone modelleri ekrandan parmak izi ile gelebilir!

    Bazı analistler 2019 model iPhone’ların elle tutulur yeniliklerinin artırılmış gerçeklik ile sınırlı olacağını savunurken, Atherton Research Başkan Yardımcısı ve Baş Analisti Jean Baptiste Su’nun açıklamaları heyecan verici.

    Jean’ın Forbes’te yaptığı açıklamaya göre, 2019 model iPhone’larda USB-C portu kullanılmaya başlanırken, aynı zamanda ekrandan parmak izi okuma teknolojisi olacak. Ekrandan parmak izi  henüz tam olarak yaygınlaşmış değil, Apple’ın bu tarz konularda diğer markaları beklediğini dikkate aldığımızda bu gerçekten şaşırtıcı bir iddia.

    Bunun yanı sıra bazı kaynaklar yeni iPhone modellerinde daha küçük bir çentiğin yer alacağını iddia ediyor. Yeni iPad Pro modelinde USB-C’ye geçiş yapan Apple’ın 2019 yılında iPhone modellerinde aynı adımı uygulaması bekleniyordu. USB-C sayesinde kullanıcıların aksesuar bulması kolaylaşırken, alternatif şarj cihazları daha uygun fiyata temin edilebilir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN