Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknoloji2019 iPhone modelleri için bomba iddia!

    2019 iPhone modelleri için bomba iddia!

    2019 yılına gelmemizle birlikte yeni nesil iPhone’lar için ilk söylentiler de gelmeye başladı. 2018’den beri 3 farklı model ile bizleri karşılayan Apple, 2019 iPhone modellerinde de bu geleneği sürdürecek gibi görünüyor.

    2019 iPhone modelleri nasıl olacak!

    Son zamanlarda ilginç konsept tasarımı ile sık sık gündeme gelen 2019 iPhonemodelleri, aktarılan raporlar dahilinde daha da detaylı hale getirildi.

    Daha önceden olduğu gibi, bu yılda karşımıza üç farklı model ile çıkacak olan Apple‘ın Eylül ayında tanıtacağı yeni amiral gemilerinin, iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR 2019 olarak adlandırılacağı düşünülüyor.

    Wall Street Journal tarafından son paylaşılan raporlara göre, yeni iPhone XI‘in5.8 inç boyutundaki OLED ekranın üzerine kurulacak.

    Bunun haricinde, 2018 model XR’ın aksine XR 2019‘un 6.1 inçlik OLED ekranın üzerine kurulacağını da görmekteyiz.

    Ayrıca, kamera bakımından da bir önceki nesil XR modeline göre farklılık gösterecek olan XR 2019′un çift arka kamera kurulumuna da ev sahipliği yapması bekleniyor.

    Tüm bu detayları bir kenara bırakıp, Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone XI Max’e gelecek olursak, bizleri yine aynı şekilde 6.5 inçlik OLED ekran taşıyor. Ancak, söz konusu XI Max ve XI‘i bir önceki nesil XS ve XS Max’den ayıran en büyük farkın ise, Mate 20 benzeri üçlü kamera kurulumu olarak gösteriliyor.

    Bu kısımda çift kamera kurulumu geride bırakıp son zamanların trendine ayak uyduracak olan Apple, yeni nesil iPhone’ları ile birlikte fark yaratmayı hedefliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN