Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Genel2018 yılının en güçlü telefonları!

    2018 yılının en güçlü telefonları!

    2017 yılı, akıllı telefonlar için dolu dolu geçti. 2018 yılı, daha da hızlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Peki, 2018 yılının en güçlü telefonlar neler oldu? Sizler için derledik!

    2018 yılının en güçlü telefonları

    2018 yılına damga vuran telefonlar listemize Samsung ile başlayalım. Samsung’un Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıttığı Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri, bu yılın en güçlü telefon modelleri arasında yer alıyor.

    Galaxy S9 satın almak için tıklayın!

    Galaxy S9+ satın almak için tıklayın!

    Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri, modernize edilen tasarımları, yenilenen donanımsal özellikleri ve en önemlisi de, geliştirilmiş kameraları ile dikkat çekiyor. Her iki modelde de f/1.5 ile f/2.4 arasında değişen diyaframa sahip kameralar var. S9+ modeli ise, ilk kez çift kamera ile donatılan bir Galaxy S modeli olma özelliği taşıyor.

    2018 yılının en güçlü telefonlar

    Huawei P20 Pro

    Huawei, 2018 yılına P20 ve P20 Pro modelleri ile damga vurdu. Özellikle de Huawei P20 Pro modeli, arka tarafında yer alan 3 kamera ile teknoloji dünyasında bir ilk olma özelliği taşıyor. Telefonun arka tarafında tam 40 Megapiksel çözünürlüklü RGB kamera, 20 Megapiksellik Monochrome kamera ve 8 Megapiksellik telefoto desteği bir kamera daha mevcut.

    p20 pro kamera

    Yapay zeka destekli Kirin 970 işlemcisi, muhteşem bir tasarım ve çentikli ekran ile, Huawei P20 Pro, bu yılın en önemli modelleri arasında liste başında yer alıyor.

    Asus Zenfone 5Z

    Asus, MWC 2018’de iPhone X modeline benzeyen tasarımı ile uzun süre konuşulan Zenfone 5Z modeli ile 2018’e oldukça iddialı bir giriş yaptı.

    Zenfone 5Z, üst düzey donanımsal özelliklerini, Snapdragon 845 işlemcisi ile bizlere gösteriyor. 6.2 inç boyutlu çentikli ekran, 8 GB RAM desteği, 256 GB’a kadar depolama seçenekleri ve çift arka kamera ile öne çıkan telefon, performans anlamında bu yılın en iyi modellerinden olacak.

    Apple iPhone 8 Plus

    Her ne kadar, 2018 yılında satışa sunulmasa da, iPhone 8 Plus modeli, sahip olduğu teknik özellikler ile bu yılın da en güçlü modelleri arasında yer alıyor.

    iPhone 8 Plus almak için tıklayın

    Yapay zeka desteğine sahip, Apple A11 Bionic işlemcisi, bir önceki modele kıyasla daha da geliştirilen ön ve arka kamera becerileri ve klasikleşen tasarım ile, bu modelin iPhone tutkunlarının favorisi olmaya devam edeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN