Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknoloji2018 iPhone modelleri için ilginç hamle!

    2018 iPhone modelleri için ilginç hamle!

    Apple tarafında WWDC 2018 yaklaşırken söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen son bilgilere göre, yeni tanıtılacak modellerde bizleri çok faklı yenilikler bekliyor. 3 yeni model ile gelecek Apple, bu telefonları rengarenk hale getirecek. 2018 iPhone modelleri rengarenk olacak!

    2018 iPhone modelleri farklı renk seçenekleri sunacak!

    Telefonların tasarımları, ekranları, kameraları ve donanımları derken şimdi renkleri de dedikodulardan nasibini almışa benziyor.

    Rosenblatt Securities analistlerinden Jun Zhang, LCD ekrana sahip ekonomik modelin iPhone 5C’nin etrafında şekilleneceğini iddia etti. Zhang, bu yeni ekranda çerçevesiz bir tasarım olacağını da ekledi. Ayrıca yeni üretilecek ekonomik modelde de kablosuz şarj olacağı belirtildiği için, cam yüzeyli bir arka kapak ile gelmesi bekleniyor.

    Zhang‘a göre, 2018 yılında üretilecek ekonomik modelin üç renk seçeneği olacak: Mavi, sarı ve pembe. Apple’ın bugüne kadar akıllı telefon ve tabletlerin çoğunda kullandığı beyaz, siyah, gri, altın ve gül kurusu gibi renkler arasında sıkışıp kaldığını düşünürsek, bu yeni renkler bir hayli iddialı olacağa benziyor.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN