Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyun2017 yılının en büyük adayı PUBG!

    2017 yılının en büyük adayı PUBG!

    2017 yılının son çeyreğinde yılın oyunu heyecanı yaşanmaya başladı. 2017’nin en iyi oyunu hangisi seçilecek? İşte detaylar…

    Oyun dünyasında uzun zamandır birbirinden kaliteli video oyunları piyasaya sürülüyor ve her yıl bu oyunlar arasında en iyisinin hangisi seçileceği çok merak ediliyor. Bu yılın artık son çeyreğine girmek üzere olduğumuz şu günlerde adaylar bir bir gözden geçiriliyor.

    Şu ana kadar sunulan oyunlar içerisinde en iddialı oyun ise PUBG. Aslında PUBG ismi bir kısaltma yani oyunun tam ismi Playerunknown’s Battlegrounds şeklinde fakat bu isim uzun ve zor olduğu için genellikle oyuncular PUBG olarak kullanılıyor ve internet ortamında da o şekilde yayıldı.

    PUBG yapımını diğer oyunlardan ayıran en büyük özellik ise çok yoğun bir reaksiyon alması. Oyun dünyasında her yıl en iyi oyun seçilirken hep oyuncu reaksiyonları gözlemlenmekte. Geçtiğimiz yıl sunulan Overwatch oyunu da buna çok güzel bir örnek olarak gösterilebilir. Overwatch, geçen yıl piyasaya sürülmüş ve 2016’nın en beğenilen oyunu seçilmişti. PUBG için de yine aynısı olacak gibi gözüküyor çünkü PUBG’den mental anlamda daha üst düzey oyunlar olmasına rağmen oyuna o kadar fazla ilgi gösterildi ki, zirvenin sahibi büyük ihtimalle PUBG olacak.

    Peki sizin adayınız hangi oyun?

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN