Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknoloji2016 Rio Olimpiyatları'na özel Apple Watch kayışları

    2016 Rio Olimpiyatları’na özel Apple Watch kayışları

    https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F153450%2FApple_Watch_band

    Merakla beklenen ikinci versiyonu öncesinde ilk Apple Watch serisi, her ne kadar artık ‘eskimeye başlayan’ bir tüketici elektroniği ürünü olsa da çeşitli yeniliklerle gündeme gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki ay Brezilya’da başlayacak 2016 Rio Olimpiyat Oyunları için özel Apple Watch kayışlarının satışa sunulacağı ortaya çıktı.

    Olimpiyat temalı Apple Watch kayışlarının 14 ülke bayrağını simgeleyecek şekilde tasarlandığı belirtiliyor. Bu ülkeler şöyle; Brezilya, ABD, İngiltere, Hollanda, Güney Afrika, Yeni Zelanda, Meksika, Japonya, Jamaika, Kanada, Çin, Avustralya, Almanya ve Fransa.

    Ağustos ayı başında satışlarına başlanacağı belirtilen yeni aksesuarlarla ilgili ilginç detay ise dikkat çekti. İddiaya göre ürünler, sadece Brezilya’da olimpiyatların düzenleneceği şehirde bulunan Barra da Tijuca VillageMall Apple Store’dan temin edilebilecek. Belirlenen fiyatın 49 dolar olacağı ve ‘sınırlı sayıda’ kayışın sunulacağı da belirtilenler arasında. Özetle eğer iddia doğruysa Apple nezdinde oyunlar için şehirde bulunacak milyonlarca kimseye hitap etmesi planlanan bir ürün adımı söz konusu.

    Öte yandan kayışın ABD temalı versiyonu, sprinter Trayvon Bromell tarafından sosyal medyada paylaşıldı (en üstte). Ünlü sporculara üretilen özel kayışların hediye edilmiş olma ihtimali yüksek. Anlaşılan o ki bu Apple Watch kayışlarına sahip olmak istiyorsanız Brezilya’ya seyahat etmeniz ya da ünlü bir sporcu olmanız gerekiyor.

     

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN