Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital Kültür2016 model Toyota Tacoma’da GoPro desteği

    2016 model Toyota Tacoma’da GoPro desteği

    Toyota’nın 2016 model Tacoma modeli kamyonunda aksiyon kamerası GoPro için montaj bölümünün de olacağı açıklandı. Dizi ve spor müsabakaları söz konusu olduğunda yoğun olarak kullanılmaya başlanan GoPro kameraların zorlu arazi koşulları için geliştirilen otomobilde çok daha pratik bir şekilde kullanıma olanak tanıyan özellik, harekete meyilli sürücülerin olduğu kadar film yapımcılarının da dikkatini çekeceğe benziyor.

    2016 Toyota Tacoma kamyon, GoPro kameraların kolaylıkla takılabileceği bölmesi ile bu alanda farklı bir şekilde de öne çıkmayı başarıyor. Yaklaşık 40 dolar maaliyetle bu tip aksesuarlar araçlara takılabiliyor, ancak Toyota konuyu çok daha fazla önemsiyor. 2016 model Tacoma, doğrudan GoPro sahiplerinin tercih edebileceği bir kamyon konumuna da geliyor.

    Ekran_Resmi_2015-07-17_23_56_21

    2016 model Toyota Tacoma baş mühendisi Michael Sweers ise konuyu şöyle özetliyor. Bu tür araçları satın alan kimselerin hali hazırda GoPro kullanıcısı olduğunu belirtiyor ve araç sahiplerinin de kamp, balıkçılık, off-road gibi hareketin tavan yaptığı anlarını kayıt etmekten hoşlandıklarını ifade ediyor. Müşteri tabanları düşünülerek atılan bir adım olduğunu da sözlerine ekliyor. Bakalım toyota’nın GoPro mount’a sahip 2016 model kamyonunu YouTube’daki aksiyon kamerası çekimlerinde görebilecek miyiz? Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN