Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknoloji2016 ilk yarısı için en iyi telefon: OnePlus 3

    2016 ilk yarısı için en iyi telefon: OnePlus 3

    OnePlus-3

    Bir benchmark çalışmasına göre yılın ilk yarısının en iyi performansa sahip akıllı telefonu OnePlus 3. İşte detaylar…

    Geçtiğimiz haftalarda tanıtımı gerçekleştirilen OnePlus 3, bir kamuoyu araştırmasına göre 2016’nın en performanslı akıllı telefonu. Benchmark sonuçlarının temel alındığı tabloda çok sayıda popüler modeli –kıl payı da olsa- geride bıraktığı görülen Android işletim sistemli cihazın çeşitli alanlarda ses getirmeye devam ettiğini belirtmek mümkün.

    Popüler benchmark uygulaması AnTuTu’nun yayınladığı sonuçlar, kullanıcı deneyimi odaklı. Cihazları üzerinden benchmark testi gerçekleştiren kullanıcılar, sonuçları göndererek bir değerlendirme yapılmasını mümkün kıldı. Öte yandan istatistikler, çoğu modelin çok yakın sonuçlar ortaya koyduğunu da gözler önüne seriyor. Dikkat çeken ayrıntıların başında ise hemen hemen tüm modellerin Qualcomm Snapdragon 820 işlemci barındırıyor olması. Bu donanımı içermeden listeye girebilen tek cihazlar tahmin edileceği üzere Apple iPhone 6s serisi üyeleri.

     OnePlus 3’ün 6 GB RAM’i etki yarattı

    AnTuTu bulgularında cihazların işlemci, grafik ve depolama birimi gibi bileşenleri temel alınıyor. Bu noktada 6 GB RAM’e sahip OnePlus 3’ün bir nebze de olsa öne çıkması sürpriz değil. Yine de Çin merkezli üreticinin önemli bir başarı argümanı sergilediği de açık. Söz konusu RAM yapısına sahip az sayıda da olsa akıllı telefon bulunuyor, ancak bunlarda diğer bileşenlerin maksimum performans sunmadığı anlaşılıyor.

    Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN