Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımZyxel Armor G5 Router duyuruldu

    Zyxel Armor G5 Router duyuruldu

    Yeni Zyxel Armor G5 Router; home-office, IoT ve yüksek çözünürlüklü video ihtiyaçlarının ortaya çıkardığı yüksek bant genişliği taleplerinin ağlarda yarattığı performans sorununa son derece iddialı bir yanıt maiyetinde…

    Zyxel Networks; video yoğun ve IoT ağırlıklı ağlar için, WiFi 6 yetenekleriyle veri ihtiyaçlarını yüksek verimlilik, kapasite ve Gigabit hızlarla karşılayan Armor G5 AX600012-Stream Multi-Gigabit Security WiFi 6 Router adlı yeni ve güçlü yönlendiricisini tanıttı. En yeni kablosuz bağlantı standardı olan WiFi 6, home-office, IoT ve yüksek çözünürlüklü video ihtiyaçlarının ortaya çıkardığı yüksek bant genişliği taleplerinin ağlarda yarattığı performans sorunlarına yanıt veriyor.

    Zyxel Networks Zincir Mağazalar Satış Müdürü Mehmet Yılmaz, “Her ne kadar erken benimseyenler WiFi 6’nın tam potansiyelinden faydalanamasa da, uyumlu bir WiFi6 yönlendiriciye ihtiyaç duyuluyor. Bu olmadan ağdan faydalanmaya çalışmak bir spor otomobili ikinci viteste kullanmaya benziyor” dedi.

    Sihiri teknik özelliklerinde…

    Armor G5’in sihiri, teknik özellikleri ile başlıyor. Yönlendirici, sahip olduğu 64 bit 2,2 GHz dört çekirdekli işlemcisi, 13 yüksek kazançlı anteni ve 12 WiFi akışı ile hızdan taviz vermeksizin, aynı anda 30’dan fazla bağlantıyı kaldırabiliyor. Kablolu bağlantı tarafında, Armor G5’in 10G Çoklu Gigabit Ethernet LAN yuvaları, çoğu routerdaki1G, 2,5G ve 5G LAN yuvalarına kıyasla adeta kuantum sıçraması yapıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN