Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürZindelik sağlayan giyilebilir cihaz: Thync

    Zindelik sağlayan giyilebilir cihaz: Thync

    Ekran_Resmi_2015-06-03_10_51_57Bu cihaz, kendi alanında bir ilk; neurosignalling adlı işlem kullanılarak iyi hissettiriyor, tıpkı bir fincak kahve içmişcesine zihne zindelik veriyor. Temelde de sakin biri olmanızı sağlıyor. Tüm bunlar Thync’in bahsedilen özellikleri, üstelik cihaz satışa sunuldu bile…

    Ekran_Resmi_2015-06-03_10_51_46Zihinde olumlu etkileri olduğu iddia edilen Thync, etkileri üzerinde görüş bildiren kimselerin açıklamalarına göre aslında bir tür enerji içeceği ya da kahve gibi. Odaklanma sorunları ya da yine zihinsel konularda iyi hissetmeme gibi sorunlara bilimsel bir metadolojiden farklı metotlara sahip oluşu sayesinde iyi geldiği belirtiliyor. Şirketin CEO’su Isy Goldwasser’in açıklamalarına göre aygıt, insanları iyi hissettiriyor ev hayattan daha fazla zevk almalarına yardımcı oluyor. Çok kesin bilgi olmamakla beraber rahatlama etkisi sağladığı belirtiliyor.

    4691-f4dee28314ba4ed8c5b358a5cec74e16Tasarımı ile dikkat çeken Thync, kulağın arkasına takılan ve kaşın biraz üzerinde konumlanması gereken bir cihaz. Akıllı telefon üzerinden Thync Vibes adlı uygulama ile kontrol ediliyor ve bazı çalışma prensibine dair bir takım sonuçlar görülebiliyor. Ürün, güvenilirlik konusunda sertifika sahibi ve ABD’de 299 dolar fiyat etiketi ile online alışveriş üzerinden satın alınabiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN