Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürZaxe’nin yeni 3D yazıcıları tanıtıldı

    Zaxe’nin yeni 3D yazıcıları tanıtıldı

    Zaxe’nin Ar-Ge ekibiyle uzun sürede geliştirdiği yazılım, donanım ve yenilenmiş tasarımları ile xLite+, Z2 ve Z3 modelleri, dünya pazarları ile aynı anda Teknofest’te tanıtıldı.

    Bu yıl dördüncüsü düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest’te binlerce sanayi kuruluşunda ürünleri kullanılan 3D yazıcı firması Zaxe’nin en yeni modelleri de etkinlik kapsamında katılımcıların beğenisine sunuldu. 3D ekosistem için uçtan uca çözümleri ile dikkat çeken yenilikçi firma, uzun süren Ar-Ge çalışmalarının ardından ürettiği, Türkiye’yi teknoloji alanında gururlandıracak 3 yeni ürünü xLite+, Z2 ve Z3 modellerini yurt dışı pazarlarla aynı anda Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Fuarı’nda tanıttı.

    Zaxe’nin profesyonel FDM çözümlerinden olan Z Serisinin yeni üyesi olan Z3, baskı hacmi olarak bir önceki modellerinden daha büyük ve geliştirdiği yeni yazılım altyapısı ile sektörün büyük bir problemi olan baskı hızı oldukça gelişmiş. Özellikle tam otomatik baskı kalibrasyonu dahil olmak üzere birçok yeni özellikleri de Z serisi taşımakta.

    Zaxe’nin Teknofest’te tanıttığı xLite+ ve Z2 modelleri de Z3 gibi firmanın yeni nesil 3D baskı teknolojisinden faydalanıyor. Boyut olarak Z3’ten daha küçük olan Z2 modeli, fiyat olarak da daha avantajlı. Her üç model de şirketin 3D yazıcı teknolojilerini profesyonel kullanıcıların bireysel ihtiyaçlarına cevap vererek kullanımı daha kolay hale getirme vizyonu doğrultusunda tasarlandı.

    Zaxe Kurucusu Baki Gezgen “Yeni yazıcılarımız ile hedefimiz, yazılımından donanımına, ana kartından tasarımına kadar uçtan uca yepyeni bir 3D ekosistemi yaratmak” dedi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN