Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımYıldızlar geçidi: Redmi AirDots 3 tanıtıldı!

    Yıldızlar geçidi: Redmi AirDots 3 tanıtıldı!

    Redmi bugün gerçekleştirdiği etkinlikte yeni akıllı telefon serisini, televizyonunu, dizüstü bilgisayarını ve kulaklık modelini tanıttı. Redmi’den adeta yıldızlar geçidi gibi bir etkinlik bizleri karşıladı. Bu noktada önceki AirDots modellerine ek olarak Redmi AirDots 3 de tanıtılmış oldu. Kablosuz kulaklıklar pazarında uygun fiyatlı etiketiyle dikkat çeken AirDots ailesi, gelişmiş özellikleri ve yeni renk seçenekleriyle teknolojiseverleri karşılıyor.

    Redmi AirDots 3 özellikleri ve fiyatı

    Çin’de gerçekleştirilen etkinlik kapsamında tanıtılan kablosuz kulaklık modeli toplamda üç renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Lacivert, pembe ve beyaz olmak üzere farklı renklere sahip olan kulaklık, büyüyen bataryasıyla daha yüksek bir performans sunmayı vadediyor. Öyle ki 600 mAh bataryası bulunan bu kulaklık 7 saat kullanım sunuyor. Buna ek olarak şarj haznesi ile kulaklık ikilisi 30 saatlik bir kullanım sunuyor.

    Redmi AirDots 3-01

    Kulaklık önceki nesle göre bağlantı tarafında da geliştirme ile karşılaştı. Bluetooth 5.2 teknolojisine sahip olan kulaklık, böylece daha hızlı bağlantı daha az kayıp sunacak. IPX7 dayanıklılık sertifikasına sahip olan AirDots 3, 1 metre derinlikteki suda 30 dakika kadar zarar görmeden duruyor.

    Redmi’nin yeni nesil kablosuz kulaklığında Qualcomm 3040 işlemcisine yer veriliyor. Kulaklık 30 dolarlık fiyat etiketi ile 4 Mart 2021 tarihinden itibaren Çin’de satışa çıkacak. Kulaklığın küresel pazarda da bizleri karşılaması bekleniyor ancak henüz hangi tarihte satılacağı bilinmiyor.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN