Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonYeni yıl 'yeni' kahve makineleri ile güzel

    Yeni yıl ‘yeni’ kahve makineleri ile güzel

    Yeni yıla girerken misafirlerinizin ya da sevdiklerinizin damaklarında iz bırakacak aromalı kahveler yapmayı sağlayan profesyonel kahve makineleri güzel bir hediye alternatifi oluşturuyor.

    Yeni yılda sevdiklerime ne hediye alsam telaşına düşenler için kahve makineleri iyi bir alternatif oluşturuyor. Dünyaca ünlü leziz kahveleri, profesyonel kahve makineleri ile evde yapmak artık çok kolay. Fakir Hausgeräte’nin “Profi Kahve Makineleri”, filtre kahveden Türk kahvesine, americanodan latteye, espressodan cappuccinoya birbirinden ünlü kahveleri evinize getiriyor.

    Filtre Kahve Ustası

    1500 Watt gücündeki Fakir Aroma Master, 1000 ml su haznesi kapasitesi ve 750 ml kahve karafı ile doyasıya filtre kahve keyfi sunuyor. Filtre kahve tutkunlarının gözdesi olacak ürün, sprial döngü ile yavaş demleme özelliği sayesinde kahvenizin tam kıvamda ve aromalı olmasını sağlıyor. (curlygirldesign.com)

    Evinizdeki Barista

    1350W gücündeki Fakir Babila Kahve Makinesi, tek tuşla espresso, cappuccino ve latte hazırlayabiliyor. Ayrıca aynı anda 2 fincan espresso yapma özelliği de bulunuyor. Çıkarılabilir 1,8 litre kapasiteli su haznesi bulunan ürün uyku modu ile enerji tasarrufu sağlamanıza da imkan veriyor.

    Satın almak için buraya tıklayınız.

    Farklı Yoğunluklarda Kahve Lezzeti

    Kahveseverlerin vazgeçilmezi olacak Fakir Coffee Rest, aroma fonksiyonu sayesinde farklı yoğunluklarda kahve lezzeti deneyimleme imkanı veriyor. 1.25 litre kapasiteli ürün, 10-12 fincan kahve hazırlayabilme kapasitesine sahip. Ayrıca zaman ayarlama fonksiyonu ile istenilen zamanda kahve içebilmeyi sağlıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN