Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiYeni Yıl Hediyeleri için Önerilerim

    Yeni Yıl Hediyeleri için Önerilerim

    Yeni Yıl Hediyeleri için Önerilerim ile hediye seçimini sizin için kolaylaştırıyorum. Yazımda bolca fikir var.

    Yılbaşı hediyeleri arasında o kadar çok seçenek var ki, hangisini alacağımız konusunda elbette zorlanıyoruz. Burada ilk olarak dikkat etmemiz gereken nokta hediyeyi kime alacağımız, ardından ise bu kişinin ilgi alanı oluyor. Seçtiğiniz hediyeler pratik ve kullanışlı olduğunda ise tüm yıl elden düşmüyor.

    Yeni Yıl Hediyeleri için Önerilerim 

    Beğeni garantili ve ilgi alanına göre en popüler hediye fikirleri eşliğinde derlediğim yazım, sizi “ne alsam diye düşünmekten” kurtarmaya gönüllü.

     

    PHILIPS hue 3 x GU10 bulb Starter kit

    Akıllı aydınlatmaya geçmek için yeni yıldan daha uygun bir zaman olabilir mi? 16 milyonun üzerinde renk seçeneği ile evleri kusursuz bir parti mekanına dönüştüren bu harika kit sayesinde ışıkları açıp kapatmayı unutacak, renkli bir dünyanın tadını çıkaracaksınız.

    Çalışmak, oyun oynamak veya rahatlamak için farklı farklı ışık tonlarını kullanabileceğiniz bu başlangıç kişi ile eğlence anlayışınızı yeni seviyelere taşıyabilirsiniz.

     

    LENOVO Tab M10 Plus 2.3GHZ 4 128 10.3″ 1920×1200 IPS Tablet

    Giriş seviyesinde bir tablet almayı düşünüyorsanız, 10.3 inç ekran büyüklüğü, 8 ve 5 megapixel kamera çözünürlüğü, 8 çekirdekli güçlü işlemcisi, dar çerçevesi ve hem sağlam hem de hafif kasası ile göz dolduran bu tablet, gözleri yoran yanlış duruş ve çarpma risklerine karşı da uyarı yapıyor.

     

    DYSON Dyson V11 Absolute Extra Kablosuz Elektrikli Süpürge

    Eğil, kalk derdinden kurtaran, kısa sürede etkili bir temizlik sağlayan bu süpürge, akıllı teknolojisi ile zemin tipini algılayarak başlık değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Evin tüm alanlarında kullanılabilen bu süpürge ile aile büyükleriniz yorulmadan temizlik yapabilir.

    SAMSUNG EO-B3300 Level U2 Bluetooth Kulaklık

    Tüm bluetooth telefonlarla uyumlu çalışan bu kulaklık, ister görüntülü veya klasik telefon görüşmeleri, ister ise müzik dinlemek veya bir şeyler izlemek için ideal. 41.5 gram ağırlığındaki tasarımı ile aile büyüklerinizin kulaklarını yormadan ve istedikleri açıda rahatça kullanılabilecekleri bu kulaklık aklınızda bulunsun.

     

     

    Yeni yıl, sevdiklerinizi özenle seçtiğiniz hediyelerle sevindirmeye de vesile oluyor.

     

    NESPRESSO Atelier S85 Kapsüllü Kahve Makinesi

    Kahve sevenlerin gözdesi olan NESPRESSO, pratik bir şekilde Cappuccino, Latte, Macchiato, Flat White ve Mocha yapabilen Atelier S85 kahve makinesi ile gönülleri kazanıyor. Yer kaplamayan ve her defasında kusursuz bir kahve keyfi yaşatan NESPRESSO Atelier’i de listenize almanızı öneririm.

     

    ANKER Eufy RoboVac L70 Akıllı Robot Süpürge 

    Evlerimizde daha fazla vakit geçirdiğimiz, daha çabuk kirlettiğimiz ve dolayısıyla sık temizlik yapma ihtiyacı duyduğumuz şu günlerde imdada koşan bu harika robot süpürge, mükemmel bir yeni yıl hediyesi olacaktır.

    Hem süpürme hem de silme özelliği ile öne çıkan L70 Hybrid, WiFi bağlantısı, yıkanabilir HEPA filtresi, ekstra vakum gücü, ayarlanabilir paspası, haritalama özelliği ve lazer teknolojisiyle evinde çabasız temizlik isteyenler için hem pratik hem de çok kullanışlı bir ürün.

     

    CASPER S30 2Ghz 10.1″ Android Tablet 

    MediaTek MT8168 güçlü işlemcisiyle akıcı bir performans sunan Android tabanlı tablet, FHD kapasitif dokunmatik ekranı, 5 megapixel arka kamera çözünürlüğü  ve 9 saate kadar dayanan batarya ömrü ile tam bir fiyat performans ürünü. Casper S30’u çocuğunuzun ilk tableti olarak düşünebilir, ideal bir eğitim aracı olarak kullanabilirsiniz.

     

    Xiaomi Air Purifier 3C Akıllı Hava Temizleyici 

    Akıllı teknolojilerle donatılan ve iç mekanların hava kalitesini arttırmak için geliştirilen Xiaomi Air Purifier 3C Akıllı Hava Temizleyici, soluduğunuz havayı sürekli tazelerken, kötü koku ve toz gibi alerjiyi tetikleyen olumsuzlukları ortadan kaldırıyor. 40 m² menzili ile geniş salonlarda, yatak odalarında, mutfak veya toplantı salonunuzda kullanabileceğiniz hava temizleyici, saatte 320 m³ ve dakikada 6330 litre temizlenmiş hava vererek bulunduğu ortamın hava kalitesini kısa sürede yükseltiyor. Gövdesindeki büyük hava çıkış ızgarası sayesinde odanın her köşesinde aynı standardı koruyan cihaz, sigara gibi kötü kokuları da hemen algılayarak soluduğunuz havayı tazeliyor. 

     

    Xiaomi Air Purifier 3C Akıllı Hava Temizleyici

     

     

     

    Yılbaşında en güzel hediyeler MediaMarkt’ta!

    2021 yılının son günlerini yaşarken, sizler için sıraladığım Yeni Yıl Hediyeleri için Önerileri arasından birini seçebilirsiniz. 

    Sevdikleriniz için en modern ve kullanışlı hediyeleri MediaMarkt’ta bulabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN