Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunYeni PS4 Ultimate Player 1 TB Edition duyuruldu

    Yeni PS4 Ultimate Player 1 TB Edition duyuruldu

    PS4_1TB_JetBlack_3D_EAS

    Sony, PlayStation 4 (PS4) için uzun süredir satışta olan modeline ek olarak Ultimate Player Edition adıyla yeni alternatiflerin oyun severlere sunulacağını açıkladı. Donanımsal ve tasarımsal farklılıkları ile ilk PlayStation 4’ten ayrılacak olan yeni modellere dair detaylar, Sony adına satışlara yeni bir ivme odaklı adımlar arasında gösteriliyor… Peki Yeni PS4’lerin özellikleri neler?

    Kısa süre önce tamamlanan yılın en önemli oyun fuarı E3 kapsamında duyurusu gerçekleştirilen Microsoft Xbox One için 1 TB’lık versiyondan sonra Sony’den de benzer bir adım bekleniyordu. Ve beklentilere yanıt hızlı bir şekilde geldi; Yeni PS4 modeli,Ultimate Player 1 TB Edition adıyla gelirken 1 TB depolama alanı sunacak.

    Öte yandan enerji tüketiminin önceki modele göre yüzde 8 daha düşük olacağı ve yine ilk PS4’e kıyasla yüzde 10 daha hafif olduğu belirtildi. İlgili model CUH-1200a ürün kodu ile geliyor. Ancak yenilikler bununla sınırlı değil…

    PS4-controller

    512 GB depolama alanlı bir diğer yeni model de yeni rengi ile geliyor. CUH-1200 model koduna saihp PS4 modelinde mat siyah renkli tasarım tüketicilere sunuluyor. Bu alternatif, kolaylıkla çizildiği yönünde eleştirilen ilk PS4’e çizik görüntüsünü, parmakizi ve kiri daha az gösterecek bir alternatif şeklinde geliyor.

    Böylelikle 512 GB ve 1 TB olmak üzere iki depolama alternatifi oyun meraklılarına sunulmuş oluyor. Her iki PlayStation 4 modelinin de fiyatları ve satış tarihleri henüz netlik kazanmış değil.

    Güncelleme/23 Haziran 15:00

    PS4 1 TB’lık sistemin 15 Temmuz 2015’te Türkiye’de satışa sunulacağı bilgisi resmi olarak paylaşıldı.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN