Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürYeni Jeep Wrangler interaktif özellikleri ile dikkat çekiyor

    Yeni Jeep Wrangler interaktif özellikleri ile dikkat çekiyor

    ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen yılın en önemli teknoloji fuarlarından CES 2018 kapsamında görücüye çıkan yeni Jeep Wrangler, ziyaretçilerin ilgi odağı modellerden biri oldu.

    Zorlu koşullar için geliştirilen yeni Jeep Wrangler, teknoloji özellikleri ile dikkat çekti. Jeep Adventure Reality uygulaması ilk kez 2018 Wrangler ile sergilenirken yeni bağlantılı servisler fuarda tanıtıldı. Jeep uyumlu Amazon Alexa ile Amazon Echo Dot cihazları da öne çıktı.

    Jeep Adventure Reality uygulaması kullanıcılara istedikleri zaman istedikleri yerde Jeep markasının yeteneklerini tecrübe etme olanağı tanıyan, arttırılmış gerçeklik odaklı bir yapılandırma aracı. Şu an için Apple iPhone 7, 8, X ve iPad Pro modellerini destekleyen uygulama kullanıcılara araçlarının oluşturma ve farklı ortamlarda nasıl görüneceğini ortaya koyuyor.

    Yeni Family Alerts sistemi ise genç sürücülerden ebeveynlerine kadar, tüm aile bireylerine yönelik tasarlandı. Araç sahibi Uconnect akıllı telefon uygulaması üzerinden uzaklık sınırı belirleyebiliyor, sürüş hızını ve araç konumunu gözlemleyebiliyor. Family Alerts özelliği ayrıca beş adede kadar coğrafi sınır oluşturma imkânı sağlıyor.

    Jeep uyumlu cihazları

    Jeep uyumlu Amazon Alexa, Jeep kullanıcılarının her an bağlantıda kalmasını sağlıyor. Amazon’un sesli komut hizmeti olan Alexa; Amazon Echo, Echo Dot ve Echo Show gibi cihazlarla çalışıyor. Jeep uyumluluğu çok sayıda sesli komuta Alexa aracılığıyla yanıt veriyor. Kullanıcı sesli komut sistemi üzerinden aracının motorunu çalıştırabiliyor, kapılı kilitleyebilir veya açabiliyor, araca navigasyon konumu gönderebiliyor ve yakıt seviyesiyle lastik basıncını kontrol edebiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN