Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiYeni anne babaların hayatlarını kolaylaştıracak teknolojiler

    Yeni anne babaların hayatlarını kolaylaştıracak teknolojiler

    Hayatın her alanında hayatımızı kolaylaştıran teknoloji yeni anne babalara bebeklerinin sağlığı, konforu ve güvenliği için de bazı yenilikçi çözümler sunuyor. Bu yazımda yeni anne babaların hayatını kolaylaştıracak teknolojik cihazları bir araya getirdim.

    Bebek monitörü
    Bebek monitörleri, özellikle yeni babalar ve anneler için gerçekten harika bir teknolojik aygıt. Bu segmentte çok fazla ürün seçeneği karşınıza çıkacaktır. Ancak ürün seçerken bu cihazla ilgili bilmeniz gereken temel şey; bebeğinizin ağladığını veya uyup uymadığını size bildiren standart video veya sesli bebek monitörü özelliğine sahip bir teknolojiye sahip olduğu. Siz bebeğinizin yanında olmadığınızda bebeğinizin o an ne yaptığını size gösterecek bu cihazlar anne babalar için çoğu zaman hayat kurtarıcı olacak kadar kritik önem taşıyor.
    Güvenlik kameraları
    Güvenlik kameraları evinizde sahip olabileceğiniz en önemli şeylerden biridir, çünkü bu cihazlar herhangi bir durumda sizi bilgilendirecek olan evdeki bir diğer hayati seviyedeki role sahip olan teknolojiler. Günümüzde piyasada bulunan kamera sistemleri birlikte çalıştığı bir mobil uygulama sayesinde çok daha pratik. Bu cihazları kullandığınızda; akıllı telefonunuza bir uygulama indirip bebeğinizi gerçek zamanlı olarak görebilmenin verdiği gönül rahatlığını yaşayabilirsiniz.
    Emzik termometresi
    Emzik termometresi, yeni ebeveynler için modern bebek kategorisi teknolojilerinin en büyük icatlarından biridir. Emzik normal bir emzikten farklı değil, ancak istediğiniz zaman ona bakabilir ve bebeğinizin ateşinin kaç derece olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu sayede semptomların sizi uyarmasını beklemek yerine yanlış bir şey olup olmadığını hemen anlayacaksınız.
    Banyo termometresi
    Bebek bakımında yeni ebeveynler için bir başka detay ama önemli teknoloji araç banyo termometresidir. Sıcaklığını sürekli olarak güncelleyecek yüzen banyo termometrelerinden edinirseniz, suyun küçük bebeğiniz için çok sıcak olup olmadığından emin olabilirsiniz. Bu, anneler için müthiş bir yardımcı, çünkü suyu sadece elinizle test ederek her zaman doğru sıcaklığı alamayabilirsiniz.
    Beyaz gürültü jeneratörü
    Beyaz gürültü jeneratörü ilk kez ebeveyn olanlar için harika bir teknolojik cihaz. Bebeğinizin kulaklarında ana rahmini hatırlatan ve başka hiçbir şey olmayacak şekilde uyumalarına yardımcı olan nötr bir gürültü yaratan bir teknolojiden bahsediyorum. Beyaz gürültü jeneratörleri, ürettikleri gürültü türüne göre önemli ölçüde farklılık gösterir, bu bağlamda uygun olanını seçmeniz biraz sizin tercihlerinizle ilgili.
    Kendinden ısınmalı şişe
    Bebek dünyasında yeni ebeveynler için en havalı araçlar ve ürünler olarak bir başka başarılı buluş, kendiliğinden ısınan şişedir. Bu şişe sütü mikrodalgaya ihtiyaç duymadan veya biberonu ısıtmak için ocakta tencerede su ısıtmaya gerek kalmadan sizin için sıcak tutacaktır. Bu şişeler, nereye giderseniz gidin sütü sıcak tutacaktır.
    Bebekler için çeviri uygulaması
    Bebekler için şu anda çok fazla uygulama mevcut, ancak en kullanışlı olanlardan biri ne istediklerini bilmeniz için bebeklerinizin ne sebeple ağladığını tanımlayan yeni bir uygulamadır. Bir bebek, aç olduğu için veya başka nedenlerle ağlıyor olabilir ve bu uygulama, bebeğinizin ne istediğine dair çok iyi bir fikre sahip olmanız için dört farklı çığlık türünü tanımlar. Bebeğinin ne istediğini anlamakta zorlanan eni ebeveynler için en iyi araçlardan biridir.
    Anne sütü alkol test kiti
    Yeni ebeveynlerin göz önünde bulundurması gereken bir başka harika araç, anne sütünde alkol olup olmadığını test etmeyi sağlayan bir kittir. Bu, emzirme döneminde ara sıra bir kadeh şarap veya başka bir içki içmek isteyen yeni anneler için harika bir yardımcı. Anneler bir göğüs pompası kullanıp birkaç gün yetecek kadar süt stoklayabilir, bu da biraz alkol tüketmelerine izin verecektir ve daha sonra bu kiti kullanarak bebeklerine zarar vermediğinden emin olmak için anne sütünü test edebilirler.
    Su şişesi kapağı adaptörü
    Hareket halindeki ebeveynler, bir meme ucu şeklinde olan bu şişe kapağı adaptörüne sahip olmak isteyebilirler. Biberonu evde unutabilirsiniz. Ancak her zaman bu adaptörlerden birini çantanızda tutarsanız, sadece kapağı vidalayarak herhangi bir standart su şişesini biberona dönüştürebilirsiniz. Gerçekten çok harika bir alet.
    Yüksek teknolojili bebek arabası
    Bugünlerde çok sayıda yeni bebek arabası var ve ancak en iyilerinden biri, tekerleklerin dönme hareketi sırasında oluşan kinetik enerjiyi depolayarak ve parkta ya da başka bir yerde iken mobil cihazınızı şarj etmenizi sağlayan bir bebek arabası.
    Göğüs pompası
    Annelerin bebeklerini emziremeyecekleri zamanlar da olabilir. Bunun için zamanları olmayabilir ya da bunu yapmanın çok zor olacağı bir yerde ya da dışarıda olabilirler. Göğüs pompası böyle durumlar için sunulan bir cihaz. Göğüs pompası, emziremediği zamanlarda annelere, anne sütlerini saklamalarına imkan verir ve en iyisi herkes saklanan sütü herhangi biri bebeğe verebilir.
    Mikrodalga şişe dezenfektanı
    Yeni anneler ve babalar için hayatı kolaylaştırabilen başka bir cihaz, mikrodalga şişe dezenfektanıdır. Bu cihaz ile şişelerinizi kolayca sterilize edip ve küçük bebeğinizi hasta edebilecek tüm mikropları ve bakterileri yok ettiğinizden emin olabilirsiniz. Bu araçlar bebeğin sağlığı için çok faydalı ve fiyat olarak uygun yardımcılar.
    Püre makinesi
    Bir püre makinesi sadece bir kolaylık aracı değil, aynı zamanda bebek mamasından tasarruf etmenin harika bir yolu. Bu araçla, yediğiniz her şeyi bebek mamasına dönüştürebilir ve evde bebek maması olduğundan emin olmak için endişelenmenize gerek kalmaz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN