Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımYeni Acer Swift 5, antimikrobiyal dokunmatik ekranı ile sağlığı koruyor

    Yeni Acer Swift 5, antimikrobiyal dokunmatik ekranı ile sağlığı koruyor

    Acer, Iris Xe grafiklere sahip 11. nesil Intel Core i7 işlemciyle donatılan, ultra ince ve hafif yeni Swift 5 modelini Türkiye’de satışa sundu.

    Son derece ince ve hafif yapıdaki Acer Swift 5 dizüstü bilgisayar, stil, güç ve taşınabilirliği bir araya getiriyor. Yüksek kaliteli magnezyum lityum ve magnezyum alüminyum alaşımından üretilen 14,95 mm inceliğindeki kasaya sahip olan cihaz, 1 kg’ın altında bir ağırlıkla sunuluyor. 14 inç FHD IPS dokunmatik ekran, 340 nit parlaklık ile sRGB renk gamının yüzde 100’ünü kapsıyor ve ince çerçeveleriyle gövdenin yüzde 90’ını kaplıyor.

    11. nesil Intel Core i7-1165G7 işlemci ve 16 GB LPDDR4X bellekle donatılan yeni Swift 5, şık ve rahat taşınabilir sis yeşili kasasında maksimum üretkenlik için gerekli gücü taşıyor. Cihaz, kullanıcıların hareket halinde performanstan ödün vermeden işlerini yapmalarına olanak tanıyor. Özel tasarlanan menteşesi sayesinde ekran açıkken cihazı hafif bir şekilde yükseltiyor. Böylece daha rahat bir yazma deneyimi sağlıyor. Swift 5 gelişmiş termal tasarımıyla en zorlu görevlerde bile sessiz çalışıyor ve ısınmıyor.

    Mikroplara karşı koruma

    Acer, dünyayı kasıp kavuran pandemi sürecinde kullanıcılarının sağlığını korumak için yeni Swift 5’in dokunmak ekranını Antimikrobiyal Corning Gorilla Glass ile kapladı.

    Antimikrobiyal koruyucu cam, içerisindeki iyonik gümüş bileşenlerle sık dokunulan yüzeylerde mikroorganizmaların çoğalmasını engelliyor. Ayrıca isteğe bağlı olarak tüm dizüstü bilgisayarın yüzeyi de antimikrobiyal kaplamalı olarak satın alınabiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN