Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelYazlığınızdaki mutfağı yenileyin

    Yazlığınızdaki mutfağı yenileyin

    Türkiye’nin merakla beklediği seçim günü geride kaldı, Ramazan ayı sona erdi, okullar da kapandı ve şimdi artık yazın keyfini çıkarma zamanı… Yazlık evinize gideceksiniz fakat gitmeyeli de uzun zaman oldu. Acaba biraz yenilik mi yapsanız? Mesela mutfaktan başlamaya ne dersiniz? Haydi şimdi yazımıza bir göz atın ve sonrasında yazlığınızdaki mutfağı yenileyin…

    yazlığınızdaki mutfağı yenileyin

    Yazlığınızdaki mutfağı yenileyin

    Yenilik her zaman iyidir. Hele ki en çok zaman geçirdiğimiz evlerimizdeki eşyaların değişimi ayrı bir mutluluk verir. Aynı durum yazlık evlerimiz için de geçerli. Haydi yaz sezonu yeni açılmışken, bir değişiklik yapın ve yazlık evlerinizdeki mutfağınızı yenileyin. Birbirinden lezzetli yazlık menülerinizi hazırlayacağınız mutfağınız için en olmazsa olmaz ürünler neler? Bu sıcak havalarda mutfağınızı serin tutacak ve yerden tasarruf etmenizi sağlayacak bir derin dondurucu, buz gibi içecekler hazırlayacağınız bir katı meyve sıkacağı ve size pratiklik sağlayacak tost makineleri güzel bir tercih olabilir.

    7 çekmeceli derin dondurucu

    Yaz aylarında mutfakta en olması gereken ürünlerden biri derin dondurucu. Eğer market yazlık evinize uzaksa, evinize bir derin dondurucu alarak, tek bir alışverişle aldığınız ürünleri uzun bir süre saklayabilirsiniz. Derin dondurucu alternatifi olarak ise Hotpoint’in 7 çekmeceli no-frost derin dondurucu modelini önerebiliriz. Dikey tasarımı ile yerden tasarruf sağlayan derin dondurucu, no-frost özelliği sayesinde de manuel defrost sıkıntısını ortadan kaldırıyor. No-frost olmasının avantajlı bir yanı da kullanım ömrü boyunca buzlanmanın olmaması. Buz çözdürme ve çözülen buzları temizleme zahmetine son veren Hotpoint derin dondurucu sizlere büyük konfor ve zaman tasarrufu sunacak. Sebzeleri, meyveleri, balıkları ve etleri ayrı ayrı bölmelerde dondurma imkanı sunan derin dondurucunun 7 çekmeceye ve geniş iç hacmine sahip olduğunu da belirtelim.

    HOTPOINT U H TNF 7522 HW A++ Enerji Sınıfı 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    1 dakikada serin lezzetler

    Yazlığınızdaki mutfağı yenileyin dedik ve sıra geldi bir diğer mutfakların olmazsa olmazı ürüne. Tabii ki katı meyve sıkacağından bahsediyoruz. Yaz aylarında içinizi serinletecek lezzetler hazırlamak için mutfağınızda mutlaka bir katı meyve sıkacağı olması lazım. Philips’in katı meyve sıkacağı ürünü, meyveleri sığdırmakla uğraşmadan, sağlıklı, besin değeri yüksek ve lezzetli içecekler hazırlamanıza yardımcı oluyor. 70 mm’lik beslenme borusu ile meyve, sebze ve yapraklı yeşillikleri kesmeye gerek kalmadan çok kısa süre içerisinde hazırlama imkanı sağlayan Philips katı meyve sıkacağı, yavaş sıkım teknoloji ile meyve ve sebzeleri lifleri ile birlikte sıkarak yüzde 80’ine yakınını meyve ya da sebze suyuna dönüştürüyor. Ayrıca metal bıçak yerine plastik vida ile sıkarak meyve ve sebzelerin içerisinde yer alan A, C ve K vitaminlerini koruyor. Ürünü işinizi bitirdikten sonra QuickClean teknolojisi ile 90 saniye içerisinde temizleyebilirsiniz.

    PHILIPS HR1887/80 Katı Meyve Sıkacağı ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Bu ürün çok fonksiyonlu

    Akşama doğru denizden geldiniz, güneş tüm enerjinizi çekmiş ve yemek hazırlayacak haliniz yok. Bu gibi durumlarda en faydalı mutfak gereçlerinden biri tost makinesi. Arzum’un Eco Panini tost makinesi çok fonksiyonlu olmasıyla mutfaktaki en iyi dostunuz olacak. 180 derece açılabilir üst gövdeye sahip ürün ile sadece tost değil, et-balık ızgara da yapabilirsiniz. Yapışmayan ısıtıcı plakalar sayesinde tost, hamburger ve sıcak sandviç hazırlayabilirsiniz. Yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen üst gövde ile gıdaları ezmeden etkin bir şekilde pişirebilirsiniz. Ayrıca çıkarılabilen yapışmaz plakaları bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkamanız mümkün.

    ARZUM Eco Panini Izgara ve Tost Makinesi ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN