Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiYaz tatili için hazırlıklar başlasın!

    Yaz tatili için hazırlıklar başlasın!

    Nihayet yaz geldi ve tatil hazırlıkları başladı. Haftaya bavulumu alıp, Bodrum yollarına düşüyorum. Bütün bir yıl boyunca gece gündüz demeden çok çalıştım ve güzel bir tatili hak ettim. Tatilde hem dinlenmek, hem de arkadaşlarımla iletişim halinde olmak istiyorum. Arada sırada da abartmamak kaydı ile işlerimi takip edeceğim. Sıra geldi bu amaca uygun bir ihtiyaç listesi hazırlamaya. Peki bavulumda neler olacak?


    Enerjiniz hiç bitmesin! 

    TTEC AlumiSlim™ LCD 10.000mAh Taşınabilir Şarj Aleti / Powerbank: Telefonunuzu şarj etmek için artık her yerde priz aramaya son. Taşınabilir şarj cihazları sayesinde bir elinde telefon, diğer elinde şarj kablosu ile gezip, priz arama derdi neyse ki sona erdi. Taşınabilir powerbanklar sayesinde artık istediğimiz yerde telefonumuzu şarj edebiliyoruz. Benim bu cihazlara özellikle sahilde çok ihtiyacım oluyor. Plaja gidince saatlerce dönmediğim için telefonumun şarjı çabucak bitiyor ve deniz keyfimi bozmak istemiyorum. TTEC’in ihtiyacınıza yönelik birçok powerbank seçeneği bulunuyor. Benim ihtiyacımı daha yüksek kapasiteli bir cihaz gördüğü için AlumiSlim modelini tercih ettim. Cihaz 10.000 mAh yüksek kapasiteli bataryaya ve 2 adet USB çıkışına sahip. Telefonunuzu tanıyor ve maksimum hızda şarj ediyor. LCD güç göstergesi de şarj durumunuzu gösteriyor. Güvenli şarj için akım korumalı bu ürünün uzay grisi, siyah, kırmızı ve altın  rengi seçenekleri bulunuyor. Benim favorim altın rengi!

    Telefonunuz ıslanmasın

    SPIGEN Waterproof Su Geçirmez Case Crystal Clear: Spigen Su Geçirmez Kılıf ile telefonunuzu suya ve deniz kumuna karşı koruyabilirsiniz. Yaz mevsiminde malum serinlemek için sık sık denize veya havuza gidiyoruz. Haliyle telefonumuzu da yanımızdan ayırmıyoruz. Spigen Su Geçirmez Kılıf sayesinde telefonunuz suya karşı dayanıklı hale gelirken, size de tatilin keyfini çıkarmak kalıyor. Ürün IPX8 sertifikalı ve 25m’ye kadar derinliğe kadar su sızdırmaz. 6 inç uzunluğa kadar tüm telefonlarda rahatlıkla kullanılabilir. Ayarlanabilir kordon sayesinde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Dokunmaya duyarlı ve oldukça net bir yüzeye sahip. Bu sayede telefonunuz kılıfın içerisindeyken rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Ayrıca suya maruz kalmayı önlemek için kilitleri mevcut. Bu kilitleri kapattığınızda cihazınızı korumaya alıyor. Benim gibi sahilde vakit geçirmeyi ve yüzmeyi çok sevenler için ideal bir ürün. Dilerseniz denize girip, farklı açılardan çok iyi fotoğraflar da çekebilirsiniz.

    Müzik keyfiniz hiç bitmesin

    JBL Clip 3 Taşınabilir Hoparlör Pembe: Son yıllarda taşınabilir hoparlörler müzik dinlemek çok moda oldu. Özellikle sahillere pek çok kişinin rengarenk hoparlörü ile geldiğini görüyorum. Hatta  bu hoparlörleri o kadar çok sevdik ki denizde bile müzik keyfimize ara vermek istemiyoruz. JBL bu konuda müzik serverler için pek çok seçenek sunuyor. Markanın sunduğu rengarenk ve su geçirmez taşınabilir hoparlörler sayesinde bu yaz oldukça enerjik geçeceğe benziyor. Bu yaz benim favorim JBL Clip 3 Taşınabilir Hoparlör . Taşıması ve kullanımı çok pratik. IPX7 özelliği ile suya dayanıklı. 10 saate kadar kullanım imkanı sunuyor ve dahili mikrofon sayesinde telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz. En sevdiğim özelliği ise asma halkası. Bu sayede taşımak daha kolay. Bu küçük ama çok maharetli cihaz ile yaklaşık 3 saat boyunca kesintisiz müzik keyfi yaşayabilirsiniz.

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN