Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiYaz aylarında yanınızdan ayırmamanız gereken teknolojik cihazlar

    Yaz aylarında yanınızdan ayırmamanız gereken teknolojik cihazlar

    Birçoğumuz bir an önce tatile başlamak için yazın bir an önce gelmesini iple çekeriz. Tatilini yaz aylarına saklayanlar, yaz aylarında uzun tatil yapan öğrenciler, yaz tatilini iş stresinden kurtulup rahatlamanın en önemli yöntemi olarak görenler bir an önce yaz gelsin diye gün sayar. Artık bahar aylarını geride bıraktık ve yaz aylarına giriyoruz. Bizi bekleyen uzun bayram tatili ve yaz tatili var. İşte tatilinizi daha keyifli hale getirecek ve en çok ihtiyaç duyacağınız çeşitli teknolojik araçları sizin için derledik.

    Taşınabilir şarj cihazı

    Yaz günlerinin en çok ihtiyaç duyulan teknolojik araçlardan biri taşınabilir şarj cihazlarıdır. Yaz günlerinde özellikle tatillerde sabahın köründe çıkıp gecenin geç bir vaktinde eve dönüldüğünden telefonunuz tam şarjda bile olsa fotoğraf ve video çektiğiniz, sürekli mesajlaştığınız ve konuştuğunuz için şarjı genellikle yetmez. Telefonunuzun yanı sıra yanınızda taşıdığınız fotoğraf makinesi gibi cihazlar için de şarj ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu yüzden priz aramak yerine taşınabilir şarj cihazı hayatınızı kolaylaştıran en önemli cihazlardan biri haline gelir.

    Size en uygun taşınabilir şarj cihazları için buraya tıklayın…

    Taşınabilir Şarj Cihazı

    Bluetooth Hoparlör

    Bluetooth hoparlörler yaz aylarında balkona, terasa çıktığınızda ya da ailenizle veya arkadaşlarınızla plaja, piknik alanlarına gittiğinizde müziksiz kalmamanızı sağlayacak, yanınızdan ayırmayacağınız en iyi teknolojik dostunuz olacak. Sadece müzik dinlerken değil dizüstü bilgisayarınızdan film ya da dizi izlemeyi de keyif haline getirecek.

    Size en uygun Bluetooth hoparlörler için buraya tıklayın…

    Bluetooth Speaker

    Kulaklık

    Kış aylarında evde kapalı kalmaktan bunalan insanlar, yaz ayları geldiğinde kendilerini dışarı atarak bunun acısını fazlasıyla çıkarıyorlar. Bu yüzden kulaklıklar yaz aylarının en kullanışlı ve ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlerden biri haline geliyor. İhtiyacınıza göre kablosuz ya da kablolu bir kulaklık tercih edebilirsiniz.

    Size en uygun kablolu ve kablosuz kulaklıklar için buraya tıklayın…

    Fotoğra Makinesi ve Kamera

    Yaz aylarındaki anlarınızı ölümsüzleştirmenin en iyi yollarından biri fotoğraf makinesi ve kameralar. Her ne kadar artık herkesin cebinde bir akıllı telefon olsa da ve ne kadar iyi fotoğraf çekseler de fotoğraf makinelerinin ve kameraların yerini dolduramıyor. Yapacağınız aktiviteye göre size en uygun fotoğraf makinesini ve kamerayı tercih edebilirsiniz. Örneğin yazın bol bol yüzmeyi ve bisiklet sürmeyi planlıyorsanız aksiyon kamera sizin için en iyi seçim olacaktır. Tarihi yerleri ziyaret etmeyi ve bol bol fotoğraf çekmeyi planlıyorsanız bu durumda kompakt bir makine ya da DSLR makine sizin için daha uygun olacaktır. Önünüzde yaz aylarındaki anlarınızı ölümsüzleştirecek, yıllar sonra baktığınızda size o anları tekrar yaşatacak birçok seçenek var.

    Size en uygun fotoğraf makinesi, kamera ve aksesuarlar için buraya tıklayın…

    Akıllı Saat

    Kış aylarında eve ya da ofise kapanmaktan bunalan insanların kendilerini dışarıya attıklarını biraz önce yazdık. Yürümek, koşmak, bisiklete binmek ya da yüzmek için kendinizi dışarıya atanlardansanız ve akıllı saatiniz yoksa belki de sizin için artık bir akıllı saat alma zamanı gelmiştir. Kalp ritmi ölçme, ne kadar yürüyüş ya da koşu yaptığınızı görebilmenin yanı sıra sağlık uygulamalarıyla kullanıldığında bu saatlerin yaz ayları için ne kadar kullanışlı olduğunu siz de görebilirsiniz. Telefonunuzu bir kenara attığınızda hiç yerinizden kalkmadan ya da yaptığınız işi bırakmadan sizi kimin aradığını ya da mesaj attığını görebilmeniz de cabası.

    Size en uygun akıllı saatler için buraya tıklayın…

    smartwatch

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN