Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelXiaomi'nin MIUI 13 arayüzüyle ilgili yeni görseller ortaya çıktı!

    Xiaomi’nin MIUI 13 arayüzüyle ilgili yeni görseller ortaya çıktı!

    Akıllı telefon pazarında en aktif üreticilerden biri olan Xiaomi, cihazlarında gösterdiği performansı yazılım tarafında da göstermeyi başarıyor. Şu anda MIUI 12.5 arayüzünü desteklenen modellere sunan üretici, öte yandan bir sonraki MIUI 13 arayüzü içinde  kolları sıvadı.

    MIUI 12’nin lansmanından bu yana MIUI 13 üzerine çalıştıklarını ifade den Xiaomi, görünüşe bakılırsa çok geciktirmeden bu arayüzü kullanıcılar ile buluşturacak. MIUI 13 hakkında her geçen gün farklı bir bilgi ortaya çıkarken, bu kez de dosya yöneticisindeki bir yenilik ortaya çıktı.

    MIUI 13 ile dosya yöneticisinin tasarımı değişiyor

    Çinli üretici kısa süre önce MIUI 12.5 beta sürümüne sahip cihazlar için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemenin beraberinde şirket Mi Dosya Yöneticisi uygulamasının da v4.3.0.2 yapı numaralı yeni bir sürümünü piyasaya sürdü.

    Yukarıdaki ekran resimlerinde de görüldüğü üzere dosya yöneticisi, bir takım tasarımsal değişiklikler içeren yeniliklere kavuşuyor. Gözle görülür çok fazla fark olmasa da Xiaomi dosya yöneticisinin arayüzünde ve ikonlarında bazı düzenlemelere yer veriyor.

    Öte yandan görselden de anlaşıldığı üzere; Dosyalar, Son Kullanılanlar, Aktarımlar ve Profil sekmeleri yeni eklenen Mi Drive sayfasının alt tarafına yerleştiriliyor.

    Şu anda MIUI 13 ile tüm kullanıcılara gelecek olan yeniliklerden biri bu. Dün ise Mi Security uygulamasında bazı yenilikler ortaya çıktı. Xiaomi’nin güncellenen Mi Security uygulaması, kullanıcıların telefonları kapatmadan önce cihazlarına şifre koymasına olanak tanıyor. Şirket bu sayede güvenliği de  üst seviyeye çıkarmış oluyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN