Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiXiaomi'de parmak izi okuyucu kamera oldu!

    Xiaomi’de parmak izi okuyucu kamera oldu!

    Teknoloji anlamında kişisel deneyler yaparak, ürünlere farklı yetenekler kazandıran kullanıcıları görüyoruz. Şimdi de telefona yapılan modifikasyonlar parmak izi okuyucu özelliğine, kamera yeteneği kazandırdı.

    Parmak izi okuyucu kamera oldu!

    Günümüz teknolojisi sayesinde artık neredeyse tüm akıllı telefonlarda parmak izi sensör mevcut. Hatta bazı akıllı telefon modellerinde çok daha gelişmiş güvenlik önlemleri alınıyor. Fakat bazı kullanıcılar yaptıkları çalışmalar sayesinde farklı özelliklere çok daha değişik yetenekler kazandırabiliyorlar.

    Aşağıdaki videoda, kullanıcının Xiaomi telefona parmak izi okuyucuyu nasıl kameraya dönüştürdüğünü izleyebilirsiniz. İyi seyirler…

    You can see what the fingerprint camera sees by searching it in “activity launcher” app.
    byu/ntelas46 inXiaomi

    Xiaomi kullanıcısı çalışmaları sonucunda Xiaomi Mi 9T’nin parmak izi okuyucusuna kamera özelliği kazandırmayı başardı. Activity Launcher isimli uygulama sayesinde parmak izi okuyucuyu çalıştıran dosyalara girdi. Bu sayede bazı uygulamalar telefon ekranında gizlenebiliyor.

    Telefonların parmak izi okuyucusunu kameraya çeviren kullanıcıyı gördükten sonra siz ne düşünüyorsunuz. Bu tarz uygulamalar kötü amaçlarla kullanılabilir mi?

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN