Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelXiaomi, Redmi Note 10 5G ailesi tanıtım tarihini açıkladı

    Xiaomi, Redmi Note 10 5G ailesi tanıtım tarihini açıkladı

    Orta-üst segment akıllı telefon piyasasında oldukça iddialı olan Xiaomi, Redmi Note 10 ailesi ile ilgili müjdeli haberi verdi. Redmi Note 10 5G ailesinin tanıtım tarihini duyuran şirket, bazı özelliklerini açıkladı.

    Xiaomi Redmi Note 10 5G tanıtım tarihi açıklandı

    Android kullanıcıları tarafından sevilen Redmi Note serisi, yeni modeliyle karşımıza çıktı. Tanıtım tarihini 26 Mayıs olarak açıklayan Xiaomi, yeni modelin bazı özellikleri ile ilgili bilgi verdi.

    Xiaomi, Redmi Note 10 ailesi için müjdeli haberi verdi

    Her ne kadar Xiaomi henüz resmi bir açıklama yapmasa da yeni modelin gücünü MediaTek Deminsty 1100 işlemciden alacağı tahmin ediliyor. 6nm teknolojisiyle üretilen işlemcide 4 adet 2.6 GHz Cortex-A78 ve 4 adet 2 GHz Cortex-A55 çekirdek mevcut.

    Redmi Note 10 5G, Redmi Note 10 Pro 5G ve Redmi Note 10 Pro+ 5G modellerinin tanıtılacağı detaylar arasında yer alıyor.

    Xiaomi, Redmi Note 8 2021 için müjde verdi

    8 GB RAM ile tanıtılacağı düşünülen model, MIUI 12.5 ile kullanıcılara sunulacak. Ayrıca 1801 MB/sn okuma ve 1292 MB/sn yazma hızına sahip UFS 3.1 teknolojisine sahip olacağı belirtiliyor.

    Üçlü kamera dizilimiyle karşımıza çıkan cihazda oyun deneyimini iyileştiren ve x ekseninde lineer hareket eden motor yer alıyor.

    Redmi Note 10 ailesinde güvenlik ve kararlılık konusunda eski versiyonlara göre oldukça başarılı olan NFC 3.0 teknolojisi de yer alacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN