Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelXiaomi Mi 11 Pro ve Pro Plus modelleri yolda!

    Xiaomi Mi 11 Pro ve Pro Plus modelleri yolda!

    Xiaomi birkaç hafta önce Mi 11 modelini bizlere tanıttı. Telefonun kamera ve ekran tarafında oldukça dikkat çeken özellikleri bulunuyor. Buna ek olarak Xiaomi Mi 11 serisinin yanında iki modelin daha yolda olduğunu sizlere aktaralım. Telefonlar hakkında bazı özellikler ortaya çıktı. (Zolpidem) İşte Xiaomi Mi 11 Pro ve Mi 11 Pro Plus hakkında sızdırılan teknik özellikler:

    Xiaomi Mi 11 Pro ve Mi 11 Pro Plus geliyor: Teknik özellikler

    Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi en son ABD’deki kara listeye girmesiyle gündeme geldi. Konu hakkında açıklamalar yapılsa da kafalar yine de karışık durumda. Bunun yanında akıllı telefon tarafının yükselen yıldızlarından biri haline gelen Xiaomi, Mi 11 serisine iki yeni üye daha eklemek için hazırlanıyor.

    İlk etapta yalnızca Çin’de satışa çıkan Mi 11 modeli, 8 Şubat 2021 tarihinde(yarın) küresel pazarda boy gösterecek. Bunun akabinde ise Mi 11’e ek olarak Mi 11 Pro ve 11 Pro Plus olmak üzere iki yeni telefon daha gelecek deniyor. Şu an için doğrulanması da beklentiler bu yönde seyrediyor. İsmine aldığı ‘pro’ takısı ile daha güçlü olacağı izlenimini artırıcak yeni iki modelde pil ve kamera performansı artıyor.

    Xiaomi Mi 11 Pro ve Mi 11 Pro Plus

    Ortaya çıkan bilgilere göre Mi 11 Pro modelinde 67W kablosuz, 67W kablolu hızlı şarj destekli  5.000 mAh batarya yer alacak. Bu önemli batarya desteğine ek olarak telefonda 50 Megapiksellik OIS temelli ana kamera yer alacak.

    Ultra geniş açılı kamerasının 48 Megapiksel olduğu aktırılan telefonun aynı zamanda 48 Megapiksellik 5x telefoto kamerası da bulunuyor. Kamera tarafında ise 120x hibrit yakınlaştırma yapabileceği söylenen telefonun bir üstte konumlandırılan model ile yakın özelliklere sahip olacağı aktarılıyor.

    Mi 11 Pro Plus modelinde ise yine 67W kablosuz, 120W kablolu hızlı şarj destekli 5.000 mAh bataryanın yer alması bekleniyor. Kamera tarafında büyük ayrılıklar yaşanmayacağı belirtilen iki model arasında fiyat farkı bulunuyor.

    Mi 11 Pro’nun 773 dolarlık, Mi 11 Pro Plus’ın ise 866 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN