Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelXiaomi, bir modelini daha MIUI 12.5'e güncelledi!

    Xiaomi, bir modelini daha MIUI 12.5’e güncelledi!

    Güncelleme konusunda aktif olarak çalışan Xiaomi, MIUI 12.5 arayüzünü desteklenen modellere ulaştırmaya devam ediyor. Şirket bir yandan MIUI 13 içinde çalışmalarını sürdürürken, artık MIUI 12.5 dağıtımında da sonlara doğru geldi.

    Geçtiğimiz haftadan bu yana pek çok telefonunu MIUI 12.5’e güncelleyen Xiaomi, bu kez orta sınıf modeli POCO X3 NFC için merakla beklenen güncellemeyi piyasaya sürdü.

    POCO X3 NFC, MIUI 12.5 güncellemesine kavuştu

    MIUI 12.5 güncellemesi POCO X3 NFC için V12.5.1.0.RJGMIXM yapı numarasıyla geliyor. Mi Stable Beta çatısı altında sunulan bu güncelleme, OTA ile sınırlı sayıda kullanıcıya yayınlandı. Ancak önümüzdeki günlerde herkes bu güncellemeyi alacaktır.

    Xiaomi’nin MIUI 12.5 arayüzü, bilindiği üzere daha akıcı ve stabil bir kullanım sunuyor. Şirket bu sürümde RAM kullanımını en aza indirirken, aynı zamanda pil tüketimini de yine paralel olarak azalttı. POCO X3 NFC’de artık yeni arayüzün getirdiği özelliklerden faydalanabilecek.

    Güncelleme yalnızca MIUI 12.5’i içermiyor. Ayrıca Xiaomi güvenlik tarafında cihaza Temmuz 2021 yamasını getiriyor. Sizlerde POCO X3 NFC kullanıyorsanız, yeni güncellemeyi ayarlardan denetleyerek cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN