Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiXiaomi 2018’de hedef büyüttü!

    Xiaomi 2018’de hedef büyüttü!

    Akıllı telefon dünyasında Çin merkezli teknoloji şirketlerinin ağırlığı iyiden iyiye hissedilirken Xiaomi, öne çıkan markalar arasında konumlanıyor.

    Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi, son dönemde artan satış başarılarıyla örtüşen bir yıl geçiriyor. Mi Mix 2S gibi iddialı modelleri ile küresel anlamda hatrı sayılır başarı yakalayan şirketin, 2018 yılı sonuna kadar toplamda 100 milyon adet akıllı telefon satışı gerçekleştirmesi bekleniyor.

    Geçtiğimiz seneyi 70 milyon adet telefon satışıyla kapatan Xiaomi, böylelikle 30 milyon üniteye varan yani yüzde 43 daha fazla sayıda ürün satışı gerçekleştirebilir.

    Öte yandan Xiaomi, her ne kadar milyonlara varan adetlerde satış gerçektirse de kendi ülkesinde Oppo, Huawei gibi markaların arkasından geliyor. Ayrıca ABD hükümetinin Çin merkezli bazı üreticilerin telefonlarının satın alınmaması yönündeki teşvikleri de yıl sonu beklentileri açısından bazı yansımalara neden olabilir.

    Stratejik adımlar…

    Bununla birlikte Android işletim sistemine sahip iddialı modelleri ile bilinen teknoloji şirketi, halka arz başta olmak üzere gelir modellerini artırıcı yeni yöntemler izlemeyi de ihmal etmiyor. Başarılı şirketin önümüzdeki günlerde 65-70 milyar dolarlık hisse senedi satışına imza atabileceği öngörülüyor.

    MediaMarkt’ta satışa sunulan her bütçeye uygun akıllı telefon seçenekleri için buraya tıklayabilirsiniz.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz… Takipte kalınız…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN