Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelXiaomi, 2 modeli için Android 12'nin testlerine başladı!

    Xiaomi, 2 modeli için Android 12’nin testlerine başladı!

    Xiaomi, güncellemeler konusunda önde gelen isimlerde yer alıyor. Kullanıcılarına MIUI arayüzünü günlük ve haftalık olarak sunan üretici neredeyse bu alanda rakipsiz.

    Bildiğiniz üzere Çinli üretici şu anda MIUI 12.5 güncellemesinin dağıtımıyla meşgul. Bunun akabinde Android 12 ve MIUI 13‘ün de dahili testleri başladı. Şirket son olarak Mi 11, Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite, Redmi K40, K40 Pro ve K40 Pro Plus gibi modelleri dahili olarak test ederken, şimdi ise bu gruba iki yeni model daha katıldı.

    Redmi K30 Pro ve POCO F2 Pro için, Android 12 dahili testleri başladı

    Google’ın en yeni işletim sistemi Android 12, şu anda beta testlerinde ve önümüzdeki birkaç hafta içinde kararlı olarak kullanıcılara sunulmaya başlayacak. Bu güncelleme aynı zamanda üçüncü taraf üreticiler tarafında da dahili olarak test ediliyor ve yine Google ile aynı zamanda diliminde kararlı olarak akıllı telefonlara gelecektir.

    Geçtiğimiz haftalarda Xiaomi’nin, yukarıda bahsi geçen modeller için Android 12 testlerine başladığı ortaya çıktı. Henüz bu cihazların testleri kısa süre önce başlarken, bu gruba şimdi de POCO F2 Pro ve Redmi K30 Pro eklendi.

    Şu anda 13’ten fazla Xiaomi ve Redmi modelinin Android 12 testleri dahili olarak gerçekleşiyor. Ancak yukarıdaki liste günden güne artmaya devam ediyor. Zira POCO F2 Pro ve Redmi K30 Pro’nun eklenmesi, yakında yeni modellerinde bu listeye ekleneceğinin sinyallerini veriyor.

    Android 12’nin kararlı sürümü, muhtemelen Ağustos ayının sonu veya Eylül ayının başında piyasaya sürülecek. İlk olarak Pixel telefonlara sunulacak olan bu güncelleme, daha sonra ise diğer üçüncü taraf akıllı telefonlara ulaşacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN