Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürWhatsapp Business 100 bini aşkın indirilme rakamına ulaştı

    Whatsapp Business 100 bini aşkın indirilme rakamına ulaştı

    whatsapp

    WhatsApp, şüphesiz anlık mesajlaşma uygulamaları arasında en çok bilineni. Günümüzde mobil cihaz sahipleri açısından, adeta ‘kullanmayan yok’ seviyesinde dahi debilebilir. Diğer yandan geçtiğimiz aylarda beta olarak yayınlanan farklı bir versiyonunun ilk indirilme rakamları kamuoyuyla paylaşıldı. Whatsapp Business adıyla duyurulan versiyonda, WhatsApp kullanımına kurumsal boyut katılmıştı.

    Şimdilik Hindistan, Brezilya ve Endonezya’nın aralarında bulunduğu bazı ülkelerde test edilmekte olan uygulamanın toplamda 100 bin cihaza indirildiği kaydedildi.

    İşletmelerin kullanıcılarla hızlı etkileşimi odaklı uygulama, yalnızca Android uygulama mağazasında söz konusu rakama ulaşmış durumda. Daha beta halinin yayında olduğu düşünüldüğünde ilgi göreceğine dair güçlü ilk işaretin verildiği aşikar. WhatsApp yöneticileri, paylaşılan rakamla ilgili olarak şu ifadeyi kullanmaktan geri kalmadılar: Şaşırtıcı.

    Temelde işletmelere belli kategorilerde ‘onay’ rozetleri verilmesi, örneğin WhatsApp mesajlarında bunun görülmesiyle kullanıcı nezdinde bir güvenin oluşması gibi özellikler sunan WhatsApp Business, ayrıca kısa şirket açıklamaları ile iletişim detayları da sunuyor. Bu özelliklerin ücretli şekilde sunulması ile birlikte bir Facebook markası olan WhatsApp’ın, çatı şirketinin gelirlerine pozitif yönde etki edeceği düşünülüyor.

    WhatsApp Business’la ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN