Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelWhatsApp, Android kullanıcıları için beklenen özelliği sundu!

    WhatsApp, Android kullanıcıları için beklenen özelliği sundu!

    WhatsApp’ın bir süre önce geleceği ortaya çıkan faydalı özelliği nihayet Android kullanıcıları için sunuldu. WhatsApp yeni özelliği ile temelde kullanıcıların bir video gönderirken sesini tamamen uygulama vasıtasıyla kapatabilmesine olanak sağlıyor. Böylelikle kullanıcılar, istemedikleri sesleri videolara özel bir düzenleme işlemi yapmadan ‘daha gönderirken’ kaldırabiliyor.

    WhatsApp yeni özelliği ile pratik bir kullanım sunuyor

    Popüler mesajlaşma ve sesli/görüntülü görüşme uygulaması herhangi bir videoyu konuşulan kişiye göndermeden önce sessize alma özelliğini Android kullanıcıları için sundu. Twitter üzerinden paylaşılan bu duyuru sonrasında kullanıcılardan da kısa sürede dönüş alan WhatsApp’ın bu özelliğinin yakında herkes için çıkması bekleniyor. Bu çok büyük bir özellik değil zira pek çok uygulama bunu yerleşik olarak zaten sunuyor.

    WhatsApp yeni özelliği

    Popüler uygulama günler önce 12’inci yılını kutlamış ve bazı istatistikler paylaşmıştı. WhatsApp paylaştığı bu istatistiklerde her gün 1 milyardan fazla çağrıya ev sahipliği yaptığını duyurmuş aynı zamanda her ay 100 milyar mesajın gönderildiğini de belirtmişti. Bunların ışığında WhatsApp’ın gizlilik sözleşmesi aylardır milyonlarca kişinin gündeminde ve en son paylaşılan bilgilere göre kullanıcılar bu gizlilik sözleşmesini 15 Mayıs 2021 tarihine kadar onaylamak zorunda.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN