Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiVivo Pad Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’nde tescillendi

    Vivo Pad Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’nde tescillendi

    Covid-19 pandemisi, ihtiyaçları değiştirdi. Örneğin bir zamanlar her yıl biraz daha küçülen laptop ve tablet pazarı, bugünlerde altın günlerini yaşıyor. Bu durum laptop ya da tablet üretimi yapmayan şirketlerin de ilgisini çekiyor.

    Gün geçtikçe büyüyen pastadan pay almak isteyen şirketler, peş peşe sektöre giriş yapıyor. İlk olarak geçtiğimiz günlerde Realme’nin laptop üreteceğini duyurmuştuk. Şimdi de bir başka akıllı telefon üreticisi Vivo, tablet çıkarmaya hazırlanıyor. Vivo Pad geliyor.

    Vivo Pad, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’nde ortaya çıktı

    Tıpkı Realme gibi BBK grubun bir parçası olan Vivo, yaklaşık bir sene önce birkaç farklı ürünün isim hakkını almıştı. Vivo Pad’in de aralarında bulunduğu bu ürünlerden o tarihten itibaren bir ses çıkmadı.Tam da üründen umudumuzu kestiğimiz anda Vivo’dan bu konuda yeni bir hamle geldi.

    Vivo Pad
    Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’nin web sitesindeki Vivo Pad belgesi

    Şirket Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi‘ne giderek Vivo Pad markasını tescilledi. Böylelikle şirketin tablet pazarına gireceği kesinleşmiş oldu. Fikri Mülkiyet Ofisi’nin web sitesindeki liste, vivo Pad’in özellikleri hakkında bilgi vermiyor.

    Ancak yakın zamanda çıkan  bir sızıntı, tabletin 8040 mAh pile sahip olacağını yönündeydi. Ne yazık ki önümüzdeki haftalarda duyurulması beklenen Vivo Pad hakkında pek fazla detay yok. Yine de gelen bilgiler, tablet pazarının çok daha rekabetçi hale geleceğini gösteriyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN