Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelUygun fiyatlı Redmi Earbuds S tanıtıldı! İşte özellikleri

    Uygun fiyatlı Redmi Earbuds S tanıtıldı! İşte özellikleri

    Kablosuz kulaklıklara olan ilgi her geçen gün artıyor. Tüketiciler, kişisel tercihlerine ve bütçelerine göre kendilerine uygun kablosuz kulaklık modelini seçmekte artık biraz daha zorlanabiliyor diyebiliriz. Çünkü, bu alanda rekabet artmış durumda. Son olarak, Redmi de yeni kablosuz kulaklık modeli Earbuds S’i tanıttı.

    Redmi Earbuds S özellikleri

    Ülkemizde Airdots modeliyle önemli bir kullanıcı kitlesine sahip olan Xiaomi’nin alt markası Redmi, Earbuds S modelini tanıttı. Hindistan’da düzenlenen etkinlikte, yeni modelin özelliklerine dair merak edilen birçok soru yanıt buldu.

    IPX4 sertifikasına sahip olan kulaklıkların ultra hafif olduğu söyleniyor. 12 saate kadar kullanım imkanı sunan Earbud S modeliyle kulaklıkları ise 4 saate kadar kullanmak mümkün. Bu arada şarj kutusunun da 90 dakikada tamamen şarj olduğunu belirtelim.

    Kulaklığın diğer özelliklerine baktığımızda ise bizi  DSP Environmental Noise Cancellation (Çevresel Gürültü Engelleme) teknolojisi karşılıyor. Bu da kulak içi kulaklık tercihinde önemli bir koz olarak değerlendirilebilir.

    Hem Android hem de iOS platformlarda kullanılabilen kulaklığın oyunlardaki gecikme süresi de 122 ms değerine kadar inebiliyor.

    Son olarak, kulaklığın fiyatına gelelim.

    Kulaklık Hindistan’da 1.799 Hindistan rupisi fiyat etiketine sahip. Bu da dolar bazında yaklaşık 24 dolar seviyesinde. Şimdilik kulaklığın diğer pazarlarda ne zaman satışa çıkacağı belli değil ancak çıktığında, rekabete hız katacağını söyleyebiliriz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN