Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelTwitter hakkında en çok tweet atılan oyunları yayımladı

    Twitter hakkında en çok tweet atılan oyunları yayımladı

    Dijital oyun endüstrisi 2020 yılından bu yana devasa oranda büyüdü ve 2022’de de bu ivmesini devam ettirmesi bekleniyor. Öte yandan Twitter, hakkında en çok konuşulan popüler oyunların bir listesini yayımladı. Bu popüler oyunlar arasında yıllardır popülerliğini kaybetmeyenler olduğu gibi yeni oyun hayatına dahil olanlar da var, işte 2021 yılında en popüler oyunlar:

    2021 yılında en popüler oyunlar hakkında milyonlarca tweet atıldı

    Koronavirüs sebebiyle milyonlarca kişi evde daha fazla vakit geçirdi. Bu ise en çok oyun geliştiren şirketlerin işine geldi. Zira hem daha fazla kişi oyunları oynadı hem de daha fazla oyun içi harcama yapıldı.

    Bunun ötesinde Twitter’ın paylaştığı listede en çok hakkında tweet atılan oyun Genshin Impact oldu. Onu sırasıyla Twitch yayınlarında sıklıkla yayınlarını gördüğümüz Apex Legends takip etti. Üçüncü sırada Ensemble Stars yer alırken Twitter’da sırasıyla en popüler oyunlar, Final Fantasy, Fate/Grand order, Animal Crossing, Game Knives Out, Minecraft, Sekai ve Fortnite oldu.

    2021 yılında en popüler oyunlar

    Oyun etkinlikleri de sıralamada yerini aldı. En popüler oyun etkinliği E3 2021 olurken onu sırasıyla, The Game Awards, Xbox etkinliği, Gamescom ve Summer Game Fest takip etti.

    Peki, oyunlar hakkında atılan tweetlerin büyük bir kısmı hangi ülkelerden atıldı? ilk sırada Japonya yerini alırken, ikinci sırada ABD, üçüncü sırada Güney Kore, dördüncü sırada Tayland ve beşinci sırada Brezilya yer aldı. Bu ülkeleri Filipinler, Endonezya, Birleşik Krallık, Fransa ve Hindistan takip etti.

    Telefonu daha hızlı şarj etmek için basit taktikler

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN