Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerSosyal MedyaTweet düzenleme özelliği nasıl olacak?

    Tweet düzenleme özelliği nasıl olacak?

    Twitter-logo

    Mikro blog ağı Twitter’ın 2016 yılını birçok değişimle birlikte geride bıraktığı açık. Platformun çalkantılı gelir-gider dengesi ve kullanıcı tabanının bir türlü istenilen seviyeye ulaşamamasına karşın en popüler sosyal ağlar arasında yer aldığına ise şüphe yok. Değişimlerin devam eden yılda da hız kesmeden süreceği tahmin ediliyor, bu noktada Twitter’ın genç ve milyarder CEO’su Jack Dorsey, kendi hesabı üzerinden kullanıcılara 2017 için hangi yeni özellikleri görmek istedikleri sorusunu yöneltti. İlginç yanıtlar arasında tweet düzenleme konusu bir hayli öne çıktı.

    Dorsey, verdiği kimi yanıtlarda tweet düzenleme özelliğinin 2017’de gündemde olduğunu net bir şekilde belirtirken bazı görüşlerini de paylaştı. Örneğin bu özelliğin sadece onaylanmış kullanıcılar için değil herkes için açık olması gerektiğine işaret eden ifadeleri dikkat çekti. Ayrıca tweet düzenleme özelliği için belli bir süre içinde işlemin yapılabilmesinin daha doğru olabileceği vurgusunda bulundu. İki ay önce atılmış bir tweet’in düzenlenmesinin teknik açıdan sorun doğurabileceğini belirtti.

    jack-dorsey

    Twitter CEO’su Jack Dorsey

    Twitter’da söz konusu yeniliğin 2017 ilk aylarında kullanıma sunulması bekleniyor. Özelliğin belli bir süre içinde tweet’leri düzenleyebilme gibi bir koşul etrafında tüm kullanıcılar için açık olması da bir diğer beklenti durumunda.

    Sosyal medya dünyasına dair gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN