Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunTürkiye en çok bu oyunu seviyor!

    Türkiye en çok bu oyunu seviyor!

    İlk beta sürümünün çıktığı Haziran 2017’den bu yana mobil platformları kasıp kavuran Supercell yapımı Brawl Stars, Nisan ayında yayınladığı Altın Kol Çetesi güncellemesi ile de büyük ilgi gördü.

    Dünya genelinde 200 milyondan fazla indirilen Brawl Stars, Avrupa’da en çok hasılat yapan oyunlar arasında ikinci sırada. Her yeni sezonunda oyuncuları bir kez daha kendine hayran bırakan yapım, Türkiye’deki oyuncuları için de özel etkinlikler düzenlemeyi ihmal etmiyor.

    Brawl Stars Dünya Şampiyonası EMEA Nisan elemeleri, Oyun Gemisi ve Harun Kılıç’ın sunumuyla Türkçe olarak yayınlandı. 4 Nisan tarihinde Harun Kılıç’ın YouTube kanalı üzerinden gerçekleştirilen canlı yayın binlerce kişi tarafından canlı olarak takip edildi.

    Brawl Stars severler Türkiye’nin en büyük bağımsız oyuncu topluluğu Gamify’da buluştu. Birbirinden heyecanlı Elmas Kapmaca mücadelelerine sahne olan Brawl Stars Gamify Topluluk Turnuvası ay boyunca 3 ayrı günde, toplam 2700 TL’lik ödül dağıttı.

    En sevilen isimlerle ‘’Mutlu Üçlü’’

    Brawl Stars’ın en yetenekli yayıncıları Lord Enzel, Onur Bilge, Oyun Gemisi ve Harun Kılıç takım arkadaşlarını seçti. Mutlu Üçlü etkinliğinde 16 Nisan günü gerçekleştirilen ön eleme ile Brawl Stars oyuncuları sevilen yayıncıların takım arkadaşı olmak için kozlarını paylaştı. Şanslı 8 Brawler yayıncıların takımına katılmaya hak kazandı.

    Tüm bu etkinliklerle Brawl Stars, son bir ay içinde Türkiye’de tam 560 bin kullanıcı tarafından indirildi. Türkiye’deki serüvenine emin adımlarla devam eden dev yapım Mayıs 2021 döneminde de Türkiye’ye özel etkinliklerine devam edecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN