Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetTiktok hesabı nasıl silinir?

    Tiktok hesabı nasıl silinir?

    Son dönemin en popüler sosyal ağlarından biri olan Tiktok, zaman zaman güvenlik sorunları ya da aşırı bağımlılık oluşturmasıyla gündeme geliyor.

    Bu noktada bir çok kişi, “Tiktok hesabı nasıl silinir?” sorusuna cevap arıyor. Bu yazıda (kesin kararınızı verdiyseniz tabii ki) “Tiktok hesabı nasıl silinir?” sorusuna cevap veriyorum.

    Tiktok’a veda etmek için yapmanız gerekenler aslında çok basit. Şirket, bunun için de gerekli adımları mobil uygulamasına koymuş durumda.

    Öncelikle akıllı telefonumuzda Tiktok mobil uygulamasını açtığımızda sağ üst köşede üst üste üç adet nokta bulunduğunu göreceksiniz.

    tiktok

    Bu üç noktaya dokunduğumuzda Tiktok mobil uygulamasının gerekli tüm ayarlarının bulunduğu “Ayarlar ve gizlilik” sayfası karşımıza çıkacak. Buradan “Hesabı yönet”e giriyoruz.

    tiktok

    Karşımıza gelecek olan “Hesabı yönet” sayfasının en altında hemen “Hesabı sil” yazısını göreceksiniz. Eğer Tiktok’a veda etmekte kararlıysanız “Hesabı sil” yazısına dokunabilirsiniz.

    tiktok

    “Hesabı sil” dedikten sonra karşımıza çıkan ekranda, “Bu son kararınız mı?” dercesine hazırlanmış bir metin göreceksiniz. “Hesap melihbayramdede silinsin mi?” yazdığını fark ettiniz değil mi?

    tiktok

    Yine kararınız kesinse ve Tiktok’tan kurtulmaya azmettiyseniz bu kez kırmızı şerit içinde gözüken “Devam et” başlığına dokunmanız gerekiyor.

    “Devam et”e dokunursanız hesabınız 30 günlüğüne devre dışı kalacak ve 30 günün sonunda da kalıcı olarak silinecek bu platformdaki tüm verilerinizi kaybedeceksiniz.

    Tiktok

    Son aşamada ise akıllı telefonunuzdaki Tiktok uygulamasından kurtulmaya geldi sıra. Bunun için Tiktok mobil uygulamasına bir süre parmağınızı basılı tuttuğunuzda Android kullanıcısı iseniz “Kaldır” yazısını göreceksiniz.

    Apple iOS işletim sistemli cihaz kullananların ise uygulamanın kaldırılması için “X” ikonuna dokunarak işlemi tamamlaması gerekiyor. Geçmiş olsun!

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda Tiktok hesabınızı nasıl silebileceğinizi sizlerle paylaştım. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN