Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürThe Sims 4 Xbox One sürümüne klavye ve mouse desteği

    The Sims 4 Xbox One sürümüne klavye ve mouse desteği

    Electronic Arts’ın geliştirdiği The Sims 4’e uzun süre sonra güncelleme geldi. Bu güncelleme ile The Sims 4’ü Xbox One’da klavye ve mouse ile oynamak mümkün olacak. İşte güncellemenin detayları…

    Electronic Arts’ın sevilen oyun serisi olan The Sims, 2014 yılında 4. Oyunu ile karşımıza çıkmıştı. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkan The Sims 4, uzun bir sürenin ardından konsol cephesinde güncelleme aldı. (https://www.madisonavenuemalls.com/) The Sims 4 1.14 sürüm güncellemesi ile oyuna konsol oyuncularını ilgilendiren yenilikler ekleniyor.

    Bildiğiniz gibi Microsoft, geçtiğimiz aylarda düzenlediği etkinlikte Xbox One resmi olarak klavye ve mouse desteğinin geleceğini açıklamıştı. Ancak bu destek tüm oyunlar için geçerli olmayacaktı. Geliştiriciler oyunlarını bu API ile güncelleyip klavye ve mouse desteğini öyle sunabilecekti.

    Online tarafta ise gamepad ile klavye ve mouse kullanan oyuncular ayrı ayrı eşelecekti. En nihayetinde The Sims cephesinden sevindiren haber geldi…

    Klavye ve mouse dopingi!

    The Sims 4 aldığı güncelleme ile artık Xbox One’da klavye ve mouse desteğine kavuşuyor. Özellikle The Sims 4 için gamepad’den daha fazla konforlu olan klavye ve mouse desteğinin gelmesi oldukça sevindirici. Umarız bu tip oyunlara klavye ve mouse desteği daha hızlı şekilde sunulur. Son olarak FPS türündeki Metro Exodus oyununa da gelen güncelleme ile klavye ve mouse desteğinin eklendiğini belirtelim.

    Xbox One için The Sims 4 satın almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN