Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetTelevizyonunuzun ses kalitesini artırmanın dört yolu

    Televizyonunuzun ses kalitesini artırmanın dört yolu

    SONY HT-RT4 5.1 Kanal 600W Gerçek Surround Bluetooth/NFC Soundbar

    Satın aldığımız televizyonlarda yerleşik bulunan ses sistemleri genellikle bize yeterli gelmez. Daha güçlü ve kaliteli bir ses sistemine ihtiyaç duyarız. Bunun yolu da televizyonumuzu, mekânın estetiğini bozmayan ve fazla yer kaplamayan ‘soundbar’la desteklemektir. Yeni nesil ‘soundbar’lar televizyon odaklı konumlandırılsa da diğer cihazlarımız için de kaliteli bir ses sistemi olarak görev yapıyor.

    Akıllı telefon ve tabletlerimizi de destekliyor

    Bluetooth ve NFC destekli olanlar tek dokunuşla, akıllı telefon ya da tablet bilgisayarımızdaki sesleri çalma kolaylığı sunuyor. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört ‘soundbar’ önerisinde bulunuyor, dolayısıyla televizyonunuzun ses kalitesini artırmanın dört yolunu gösteriyorum.

    SONY HT-RT4 5.1 Kanal 600W Gerçek Surround Bluetooth/NFC Soundbar

    5.1 kanal gerçek ‘surround’ ses sistemiyle televizyonunuzdan aldığınız keyfi artırmak isterseniz, SONY firmasının HT-RT4 model ürünü aradığınız çözüm olabilir. Kablolu arka hoparlörler, harici ‘subwoofer’ ve 3 kanal ‘soundbar’ ile birlikte bulunduğunuz mekânın bir sinema ya da konser salonuna dönüştüğü hissini size yaşatacak olan ürün 600 Watt toplam çıkış gücüne sahip. NFC ve Bluetooth destekli olan bu ses sistemi, NFC Tek Dokunuş özelliğiyle uyumlu akıllı telefonlarla anında Bluetooth bağlantısı kurmanızı ve telefonunuzdaki müzikleri de oynatabilmenizi sağlıyor.

    LG SJ3 300W 2.1 kanal Soundbar

    LG SJ3 300W 2.1 kanal Soundbar

    Televizyonunuzun ses çıkışını artırmak için kullanabileceğiniz bir başka seçenek ise LG şirketinin SJ3 model bu ürünü. Uygun fiyatlı bir seçenek olan bu ses sistemi kablo karmaşasına neden olmaması nedeniyle de tercihiniz olabilir. 300 Watt toplam ses çıkış gücüne sahip olan ve tatmin edici seviyede deneyim sunan LG SJ3, kullanılmadığı zaman uyku moduna geçiyor. Ürün, bluetooth bağlantısıyla kendisine bir ses gönderildiğinde otomatik olarak çalışmaya başlıyor. Ürünü televizyonun yanı sıra farklı ses kaynaklarıyla da kullanabilirsiniz.

    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_harman-kardon-enchant-800-8-kanal-soundbar-siyah-1188981.html

    HARMAN KARDON Enchant 800 8 Kanal Soundbar Siyah

    Ses sistemleri konusunda uzmanlığı tartışılmaz olan Harman Kardon firmasının Enchant 800 model ‘soundbar’ı, ekstra hoparlör ve kablo kullanmaya gerek kalmadan ‘surround’ ses sistemine sahip olmanızı sağlıyor. Film ve müzikleri etkileyici performansla dinlemek için kaliteli bir deneyim sunan ürün, 180 Watt ses çıkış gücüne sahip. Harman Kardon Enchant 800, Google Chromecast desteği sayesinde, kablosuz internet bağlantısı üzerinden 200’den fazla akış hizmetinden yüksek kaliteli müzik dinlemenizi de mümkün kılıyor.

    JBL BAR 2.1 300W Bluetooth Soundbar

    JBL BAR 2.1 300W Bluetooth Soundbar ve Wireless Subwoofer

    Bulunduğunuz mekândaki ses deneyiminizi iyileştirmek için kullanabileceğiniz bir başka ürün ise, JBL firmasının Bar 2.1 modeli. Bluetooth destekli bu kablosuz hoparlör sistemi, televizyonunuzun yanı sıra, akıllı telefon ve tablet bilgisayarınızdaki sesleri de çalabiliyor. Televizyonunuzun uzaktan kumandası ile uyumlu çalışan ürün, HDMI’ın yanı sıra AUX ve USB kablolu bağlantı seçeneklerine sahip. 300 Watt ses çıkış gücüne sahip olan bu başarılı ürün, Dolby Digital JBL Surround Ses teknolojisiyle eşsiz bir deneyim sunuyor.

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda size televizyonunuzun ses kalitesini artırabilmeniz için ‘soundbar’ önerilerinde bulundum. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm ‘soundbar’ modellerini buradan görebilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN