Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetTaşınabilir Şarj Cihazı Önerileri - 2021

    Taşınabilir Şarj Cihazı Önerileri – 2021

    Yaz aylarında taşınabilir şarj cihazlarının önemi de artıyor. Özellikle tatildeyken ve evlerimizin prizlerinden uzaktayken telefonun şarj simgesinin kırmızıya dönüşmesi büyük bir korkulu rüyaya dönüşüyor.

    Powerbank modelleri ise size gerçektende çok farklı seçenekler sunuyor. Kimi şarj aleti kablosuz şarj desteği ile beraber  gelirken, kimi hızlı şarj özellikleriyle ön plana çıkıyor. Bazı taşınabilir modeller Tip-C desteği sunarken, bazıları da yüksek batarya kapasitesiyle aklımızı çeliyor.

    Biz de sizin için MediaMarkt’tan satın alabileceğiniz birbirinden farklı özellikleriyle ön plana çıkan taşınabilir şarj aletlerine göz atıyoruz.

    BELKIN 10000mah USB-C / USB-A Hızlı Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah

    10.000 mAh batarya kapasitesi pek çok taşınabilir şarj cihazında gördüğümüz bir özellik. Belkin tarafından üretilen bu modelde dikkatimizi çeken noktalardan biri portatif yapı. Sadece 10cm uzunluğunda olan bu şarj cihazı, hem Tip C hem de Tip A desteği sağlıyor.

    ANKER PowerCore III Sense PD 10000mAh 18W Taşınabilir Şarj Cihazı

    Anker PowerCore III’ün ön plana çıktığı iki önemli alan var; şık tasarım ve hızlı şarj imkanları. Şarj cihazı son derece şık bir kaplamaya sahip. Doldurması 2 saat süren 10.000 mAh batarya 18W hızlı şarj sayesinde son derece verimli bir performans sunabiliyor.

    HUAWEI CP11QC 10000mAh 18W Type-C Taşınabilir Şarj Cihazı

    Eğer Huawei marka bir şarj cihazı arıyorsanız şık tasarımı ve hızlı şarj özelliğiyle Huawei CP11QC modeline göz atmanızı öneriyoruz. 10.000 mAh hem telefonunuzu en az iki kez şarj etmeye yetecektir, hem de cihazlarınızı 18W ile şarj etmek güzel bir artı yön.

    CELLULARLINE 20000mA Manta Type-C HD Taşınabilir Şarj Cihazı

    20.000 mAh’lık bataryasıyla akıllı telefon ve diğer cihazlarınızı defalarca doldurabilecek olan CELLULARLINE Manta, üst kısımda bulunan LED ekranıyla da size bataryada kalan gücü net bir şekilde gösterebiliyor. Ayrıca son derece şık bir cihaz olduğunu da söyleyelim.

    SAMSUNG EB-U1200CSEGWW 10000mAh Taşınabilir Şarj Cihazı

    Samsung’un 10.000 mAh kapasiteye sahip olan şarj cihazının en önemli özelliği kablosuz şarj desteği ile geliyor olması. Cihazın üzerinde bulunan halkanın üzerine kablosuz şarj destekli cihazlarınızı yerleştirdiğinizde (akıllı telefon, TWS kulaklık, akıllı saat vb.) onları kolayca şarj edebiliyorsunuz.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN