Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunEn Keyifli Tarayıcı Oyunları Nedir? Tek ihtiyacınız Chrome veya benzer bir tarayıcı

    En Keyifli Tarayıcı Oyunları Nedir? Tek ihtiyacınız Chrome veya benzer bir tarayıcı

    En iyi tarayıcı oyunları en düşük donanımlı bilgisayarlarda veya eski akıllı telefonlarda bile çalışabilir. Bu açıdan oldukça pratik olan tarayıcı tabanlı oyunlar can sıkıntısına karşı harika bir alternatif olabilir. Evet, bu oyunları oynamak için oyun bilgisayarına veya pahalı cihazlara ihtiyacınız yok. Tek ihtiyacınız olan biraz zaman. Hatta çok fazla zaman. Çünkü bu oyunlar sizi ekrana bağlayabilir. Öncelikle baştan söyleyelim. Tarayıcı oyunları elbette gösterişli grafiklere sahip olamıyor. Ancak oyunlar barındırdıkları eğlence unsuru ile bu açığı fazlasıyla kapayabiliyor.

    Tarayıcı oyunları
    Tarayıcı oyunları dediğimizde aklımıza ilk olarak Power.io geliyor

    Powerline.io

    Bir dönemin kralı Nokia telefonunda Snake oyunu hatırlıyor musunuz? Bu oyun ona benziyor ancak gerçek rakiplere karşı oynuyorsunuz. Amacınız etraftaki küpleri yiyerek uzamak. Neon renklerle tasarlanan oyunda basit ama etkili stratejiler belirlemeniz gerekiyor. Özellikle birkaç kişi aynı küplere yöneldiğinde bazen kaçmak etkili olabiliyor.

    Browser Quest
    Eski tarz Zelda benzeri bir oyun

    Browser Quest

    Sıradaki oyunumuz gerçek bir macera! Sizi ve arkadaşlarınız uzun soluklu bir serüvene dahil olacaksınız. Birlikte oynamak ve keşfetmek ilginç bir deneyim oluyor. İki boyutlu Zelda tarzında grafikler ve atmosfere sahip oyunda genç bir savaşçıyı canlandırıyoruz.

    Spelunky
    Her seferinde farklı bir maceraya hazır mısınız?

    Spelunky

    Birçok platformda yayımlanan ve oldukça beğenilen Spelunky artık tarayıcıda çalışıyor. Canavarlar, tuzaklar, hazineler derken kendinizi Indiana Jones olarak hissedebilirsiniz. Her oyunda farklı bir deneyim sunan Spelunky gerçek bir klasik. Oyunda hayatta kaldıkça daha derin bir mağaraya iniyorsunuz. Tabii ki mağaralar hazine dolu. Devamlı olarak daha derine inip skorunuzu geliştirmeye çalışıyorsunuz.

    Mario ve onlarca Retro oyun!

    Playclassic.games ilginç bir site. Emülatörlerin yüklü olduğu sitede yüzlerce oyun sizi bekliyor. DOS, Nintendo ve atari salonları oyunları arasında saatlerinizi geçirebilirsiniz. Civilization, Settlers gibi klasikleri es geçmeyin. Site ne kadar yasal onu bilemiyorum. Ancak bu tarz sorunlar yok gibi duruyor. Tek can sıkıcı olan oyunlar arasında reklam videosu izlemek.

    GeoGuessr

    GeoGuessr ile dünyanın bir ucunda gözlerinizi açıyorsunuz. Ardından nerede olduğunu bulmaya çalışıyorsunuz. Rastgele konumlar arasında gezinmek heyecan verici. Asıl güzel olan ise gerçek verilerin kullanılması. Sistem, Google Maps ve Street View’ı kullanıyor. İpuçlarını toplayıp bir tahminde bulunuyorsunuz. Tahmininizin doğruluğuna bağlı olarak, GeoGuessr size bir puan belirliyor.

    QWOP
    Şimdi spor zamanı! Parmakları (yani baldırları) çalıştırın

    QWOP

    Biraz spora ne dersiniz? Oyunda bir koşucuyu canlandırıyoruz. Bir elinizi Q ve W, diğer eliniz O ve P tuşları üzerine koyuyorsunuz. Tuşlar ile koşucunun baldırlarını kontrol ediyorsunuz. Hassas bir dengeyi kurmanız gerekiyor. Öyle metrelerce koşacağınızı düşünmeyin. Çünkü santim santim ilerleyeceksiniz. Zor bir oyun ama inanılmaz keyifli. Koşucuyu kukla gibi yönetmek, onu adım adım yönlendirme tarifsiz bir haz veriyor.

    Bu tarz daha birçok oyuna rastlamanız mümkün. Hatta yorumlarda beğendiklerinizi paylaşırsanız çok iyi olur. Yalnız tarayıcı tabanlı oyunların eski tarihli olanları Flash tabanlı olabiliyor. Flash desteği kalktığı için bu oyunlar çalışmayabilir. Bu tarz yapımların daha gelişmesi dileğiyle hepinize iyi oyunlar.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN