Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiSu Geçirmeyen Teknolojik Ürünler

    Su Geçirmeyen Teknolojik Ürünler

    Suyla temas eden ama etmemiş gibi yoluna devam eden Su Geçirmeyen Teknolojik Ürünler yazımda sizi bekliyor. 

    Bu sıcak yaz aylarında hepimiz kısa bir süreliğine de olsa işimizden vakit bulup bir şekilde tatile kaçmak istiyoruz. Denizin ve güneşin tadını çıkarıp, kısa bir zaman da olsa işimizden uzaklaşarak tatilin keyfini çıkarmayı hayal ediyoruz. 

    Malum kullandığımız teknolojik cihazlar maddi açıdan o kadar ‘değerli’ ki acaba suya düşer mi diye de düşünmeden edemiyoruz. Bu sebeple tatilinize eşlik ederken, su ile dost olan ve oluşabilecek olası zararı ortadan kaldıran teknolojik ürünleri sizin için derledim.

     

    Su Geçirmeyen Teknolojik Ürünler

    Hayatımızı kolaylaştıran birçok teknolojik ürün, yapıları gereği biraz hassas olabiliyor. Ancak bu durum son yıllarda değişti, özellikle ses ve akıllı telefon kategorisinde düşmeye, darbeye ve suya dayanıklı modeller görüyoruz. Diğer yandan suya dayanıklılık ile su geçirmezliği birbirine karıştırmamakta gerekiyor.

    Sizin için derlediğim su geçirmeyen teknolojik ürünleri aşağıda bulabilirsiniz.

     

    CELLULARLINE Jogger IPX5 Su Geçirmez Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

    Tatilde en değişik deneyimlerden biri su altında müzik dinlemek olabilir. Derin bir maviliğin içinde giderken kulağınızda en sevdiğiniz şarkı çalsın isterseniz CELLULARLINE Jogger IPX5 bluetooth kulak içi kulaklığı güvenle kullanabilirsiniz. Su geçirmez bu kulaklık, ergonomik yapısı ile yapacağınız su sporlarının en büyük eşlikçisi olmaya aday. 

    BANG & OLUFSEN Beosound A1 2. Nesil Su Geçirmez Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

    Tatilde ritminizi ve müzik zevkinizi paylaşmayı seven biriyseniz hoparlörler olmazsa olmazlarınızdan biridir. Dinlediğiniz müziklere eşlikçinizi su sıçrayıp da bozulma ihtimaline karşı tatilinizi diken üstüne geçirmenizi önleyecek BANG & OLUFSEN’in bu konuda oldukça başarılı bir bluetooth hoparlörünü de önermek isterim. Deniz, kum, güneş üçlüsüne en rahat uyum sağlayan bu hoparlör, 18 saate kadar dayanan batarya ömrü ve şık tasarımı ile tatilinizin gözde teknolojik ürünü olmaya aday. 

    CEPAX Universal Su Geçirmez Telefon Kılıfı

    Tüm marka ve model akıllı cihazlarla uyumlu bu telefon kılıfı, 9.5 cm genişlik ve 17.5 cm yüksekliği ile akıllı telefonunuzun su ile temasını önlüyor. Aynı zamanda toz ve kire karşı de dayanıklılık sunan kılıf oldukça pratik ve kullanışlı.

     

     

    Akınızda bulunsun! 

    Mobil cihaz sektörünün kırılma noktalarından biri olan su geçirmeme özelliği, ucuz bir teknoloji olmadığı için tüm telefonlarda bulunmuyor. 

    iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max: Son olarak iPhone 11 serisine dahil 11, 11 Pro ve 11 Pro Max cep telefonlarının da IP68 dereceyle suya ve toza dayanıklıdır. iPhone 13 Pro ve Pro Max, iPhone 12 ve 12 Mini 30 dakikaya kadar maksimum 6 metre derinlik testinden geçirilmiştir. 

    Samsung S22 Serisi su sıçramalarına ek olarak, suya düşmelere karşı da dayanıklı biçimde üretilmiştir. Samsung Galaxy Z Serisi telefonlar su ve toz geçirmez cihazlardır. Galaxy Note serisi içinde yer alan Samsung Galaxy Note20 Ultra cep telefonlarındaki suya dayanıklılık sertifikası ile kullanıcılarıyla buluşmaktadır. 

     

    Su Geçirmez Çanta ve Kılıflar

    Tüm gün kullandığımız ve yanımızdan ayırmadığımız pek çok teknolojik ürün suya dayanıklıdır ancak su geçirmez değildir. Teknoloji üreticilerinin su ve toz dayanıklılığını anlatmakta kullandığı “IP” ile başlayan puanlamalar “ingress protection / giriş koruması” anlamına gelir ve tozun ve yağmurun cihazınızın içerisine ne kadar kolay girebileceğini bize açıklar. IP puanının ardından kullanılan ilk rakam toz, ikinci rakamlar ise cihazın su geçirmezlik seviyesini gösterir ve beşten başlar. Uzun süre yağmura ve suya maruz kalan teknolojik cihazlarda hasar oluşur. Bu tür sorunların önüne geçebilmek için tedbirli davranın ve su geçirmez aksesuarlarla önleminizi alın.

     

    Su Geçirmez Çanta ve Kılıflar

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN