Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunStar Wars Battlefront 2, Kasım'da Media Markt'ta

    Star Wars Battlefront 2, Kasım’da Media Markt’ta

    Star Wars tam bir efsane… Önce üçleme filmleri ve şimdi de Electronic Arts tarafından geliştirilen oyunlarıyla. Aral İthalat‘tan yapılan son açıklamaya göre “Star Wars Battlefront 2” Kasım 2017’de ülkemizde olacak ve Media Markt raflarında PC, Xbox One ve PS4 sürümlerini bulabileceksiniz.

    Star Wars Battlefront 2, Star Wars: Return of the Jedi ile Star Wars: The Force Awakens arasındaki bağlantıyı kuran ve 30 yıllık bir süreci kapsayan ilginç bir hikâyeye sahip. Bu macerada hem karada hem uzayda çok etkili, elit bir özel kuvvet askerinin gözünden oynuyorsunuz. Bu yeni kahraman imparatorluk özel kuvvetlerinde görev yapmakta olan Iden Versio adında bayan bir savaşçı…

    Çeşitlilikte eşsiz olan bu Star Wars çok oyunculu evreninde, en fazla 40 oyuncu ünlü kahramanlarla, döneme özel askerlerle ve bir sürü kara ve hava araçlarıyla galaksinin dört bir köşesinde savaşabiliyor. Ayrıca uzay savaşı, kendine has kullanış özellikleri, silahlar ve özelleştirme seçenekleriyle Star Wars Battlefront II için baştan yaratıldı. Filonuzla birlikte asteroid alanlarından geçebiliyor, İmparatorluk Kenetlenme İstasyonlarının içinde uçabiliyor ve 24 oyunculu, 40 yapay zekâ gemili it dalaşlarında efsanevi “starfighter”ları kullanarak dev ana gemileri düşürebiliyorsunuz.

    Oyunun, bir de iki oyunculu “co-op” modu bulunuyor. Bir arkadaşınızla koltuğa kurulup iki oyunculu bölünmüş* ekranlı çevrimdışı oyunda birlikte oynayabiliyorsunuz. Bu modda oynarken ödüller kazanın, askerlerinizi ve kahramanlarınızı özelleştirin ve geliştirmelerinizi çevrimiçi çok oyunculu savaş alanına taşıyın.

    Kahramanınızın gelişimi de sizin elinizde. O sadece ünlü bir kahraman değil, sizin kahramanınız. Özelleştirilebilir karakter ilerlemesiyle yeteneklerinizi istediğiniz gibi arttırabiliyorsunuz. Her kahramana, asker sınıfına ve “starfighter”a özel yetenekleri geliştirin. Bu yetenekleri kullanarak karakterinizin temel güçlerini uyarlayın ve değiştirin; düşmanlar üzerinde ölümcül aktif etkiler, faydalı durum geliştiricileri ya da taktik destek ile Battlefront’taki düşmanlara karşı koyun ve kazanan siz olun.

    Bu arada oyunun video tanıtımına bir göz atın diyoruz…

    *İki oyunculu co-op modu sadece PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında mevcut.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN