Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürSpor yaparken size eşlik edecek kulaklık önerileri

    Spor yaparken size eşlik edecek kulaklık önerileri

    Düzenli spor yaparak formda kalmak isteyenler için en temel ihtiyaçlardan biri iyi bir kulaklık. Bluetooth teknolojisi kullanan sporcu kulaklıkları eşleştirdiğimiz akıllı telefonlarla iyi bir ikili oluşturuyor. Spor yapanlar genellikle kolayca düşmeyecek tasarıma sahip olan boyun bağı ya da kulak kancası bulunan ürünleri tercih ediyor. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğin kablosuz kulak içi kulaklık modelleri öneriyorum.

    JBL Endurance Sprint Kulaklik

    JBL Endurance Sprint kablosuz kulak içi kulaklık

    Spor yaparken size arkadaşlık edecek ilk kulaklık önerim, JBL’in Endurance Sprint modeli. Sizi rahatsız edecek kablo karmaşası olmadan kullanabileceğiniz bu ürün popüler kablosuz iletişim teknolojisi Bluetooth’u  destekliyor. Boyun askısı bulunan ürünü spor kıyafetinizin uygun bir yerine iliştirerek kullanabilirsiniz. Speed ​​Charge pil ile 8 saat kablosuz müzik dinleme fırsatı veren bu ürün, 10 dakikada 1 saat müzik dinlemenizi sağlayacak hızlı şarj teknolojisini de destekliyor. IPX7 standardında su geçirmez olan ürün, yağışlı havalarda bile antrenman arkadaşınız olmaya devam edecek. Ayrıca JBL’in dağcılıkla ilgilenenler için Endurance Peak, yüzmeyle ilgilenenler için Endurance Dive modelleri bulunduğunu not etmekte yarar var.

    SENNHEISER CX SPORT Kulaklık

    SENNHEISER CX SPORT kablosuz kulak içi kulaklık

    İkinci önerim ise SENNHEISER’ın CX Sport model ürünü. Sennheiser CX Sport model kablosuz kulak içi kulaklık, spor yaparken hareket özgürlüğü sağlıyor. Boyun askılı bir model olan bu ürün Sennheiser imzasını taşıdığı için ses kalitesi açısından da dikkate değer bir seçenek. Müzik dinlemenin yanında telefonunuza gelen çağrılara da cevap vermenizi sağlayan Sennheiser CX Sport’u 4 farklı boya sahip, ergonomik kulak kancaları ve 3 farklı boya sahip kulak adaptörleri ile kendinize göre özelleştirebilirsiniz. 1.5 saatlik tek sefer şarjla 6 saate kadar kullanım ömrü sunan ürün, 10 dakikalık şarj ile 1 saatlik batarya ömrü sunan hızlı şarj teknolojisini de destekliyor. Ürünün kutusunda farklı boyda kulak kancaları ve kulak adaptörleri çıkıyor.

    TRUST URBAN SENFUS Kulaklık

    TRUST URBAN SENFUS kablosuz kulak içi kulaklık

    TRUST firmasının URBAN SENFUS model mikrofonlu kulak içi kulaklığı sizin için üçüncü önerim olacak. Farklı spor dallarını yaparken güvenle kullanabileceğiniz ürün, yağmur yağarken bile güvenli kullanım sağlayan, her türlü hava şartlarına karşı dayanıklı IPX5 standardında su geçirmezliğe sahip. Tek şarjla 4 saate kadar kullanım ömrü sunan TRUST URBAN SENFUS’la birlikte 3 boyda yumuşak kauçuk kulak tıkaçları veriliyor. Kablo üzerinde bulunan mini kumandasıyla şarkı değiştirme, ses seviyesi ayarlama ve aramalara cevap verme gibi temel işlevler yönetilebiliyor. Boyun askılı olması nedeniyle rahatça taşınabilen ürünü düşürme tehlikesi yaşamadan güvenle kullanabilirsiniz.

    MOTOROLA Stream Sport Kulaklık

    MOTOROLA Stream Sport kablosuz kulak içi kulaklık

    Tavsiye edeceğim son kulaklık ise MOTOROLA firmasının Stream Sport modeli. Yukarıda bahsettiğim boyun askılı modellerin aksine tamamen kablosuz olan bu ürün, özel kutusuyla birlikte geliyor. Yaklaşık 2 saat süren tek şarjla 6 saate kadar kullanım süresi sunan bu çift kulaklıklar, özel kılıfına konulduğunda şarj oluyor. IP54 standardında suya ve toza karşı dayanıklı olan ürün, farklı doğa koşullarında sorunsuz kullanılabiliyor. Bu, hafif yağmur yağdığında ya da aşırı terlediğinizde ürünün zarar göremeyeceği anlamına geliyor. Ürünle birlikte farklı boyutlarla kulak adaptörleri ve kulak kancaları veriliyor. Ürünü günlük hayatınızda kulak kancalarını çıkararak da kullanabilirsiniz.

    Baseus Encok W05 TWS kablosuz kulaklık incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda spor yaparken size eşlik edecek kablosuz kulak içi kulaklık seçenekleri hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm spor kulaklık modellerini buradan görebilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN